3 100 Ft/fő - Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia
Érvényes: 2022.04.28 - 2023.02.28
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása


A természet csodája Európa közepén. Látogasson el Miskolctapolcára és mártózzon meg a páratlan szépségű Barlangfürdő gyógyító vízében!

A Barlangfürdő Északkelet-Magyarország gyönyörű, turisztikai látnivalókban is gazdag környezetében, Miskolc város üdülőterületén, Miskolc-Tapolcán található. A barlangfürdő Európában egyedülálló, és a XVI. század óta ismert terápiás hatásokkal rendelkezik.

A természet csodája Európa közepén: Miskolctapolca Barlangfürdő és Aquaterápia****

A barlangfürdőben lévő víz 31 Celsius-fokos, kalcium, magnézium-hidrogénkarbonátos, nyomokban metabórsav, metakovasav, jód, bróm és radon tartalmú. Alkalmas mozgásszervi, légzőszervi, gyomor- és bélrendszeri, szív- és érrendszeri betegségek enyhítésére. De egészségesek számára is regenerálódást nyújt. Egyedi, vendégbarát környezetben, a tradicionális népi gyógyászat és a modern technológia ötvözetével – orvosi javaslatra, vagy egyéni igény szerint – gyógyítják és enyhítik a mozgásszervi panaszokat.

A látogatók az időjárástól függetlenül válogathatnak a termál-, tavi, illetve barlangfürdők között. A Barlangfürdőben különböző medencék, zuhanyozók, kádfürdők várják a vendégeket. A fürdő előterének szétnyitható üvegkupolája alatt kellemes környezet fogadja a belépőt; díszkúttal, márványszoborral, pálmafákkal, kényelmes ülőhelyekkel. A barlangfürdőből sziklaalagút vezet a két kagyló alakú szabadtéri medencéhez. Az egyik medence fölött beton kagylóhéj képez tetőt, itt vastag vízsugarakkal lehet dögönyöztetni testünk izmait.

Az Európában egyedülálló, meleg források felett emelkedő barlangban kialakított fürdőhely, a páratlan szépségű Miskolctapolca Barlangfürdő klímája gyógyhatású, főként ízületi betegségek esetén ajánlott, de mivel sótartalma alacsonyabb, mint a gyógyvizeké - nem éri el az 1000 milligramm/litert sem - így korlátlan ideig lehet benne fürdőzni. Vendégeink többezer éves, természet alkotta barlangjáratokban fürödhetnek, élvezhetik a sodróvíz kellemes masszírozását, hallhatják a csillagterem sejtelmes visszhangját és közben megcsodálhatják az Európában egyedülálló természeti barlangképződmények különleges formáit.
A fürdőhöz többmedencés szabadtéri strand is tartozik, mely a nyári időszakban közel 3,6 hektáros parkosított területen kínál kikapcsolódási lehetőséget, szomszédságában pedig csónakázótó várja a vendégeket.
A Barlangfürdő Aquaterápia részlege számos wellness lehetőséget kínál: különböző masszázsok, méregtelenítés, valamint páros vagy egyszemélyes harmónia- és extra csomagajánlatok is megtalálhatók szolgáltatásaink körében.
Látogasson el Ön is hozzánk!

További részletekért kérjük, látogasson el a Barlangfürdő weboldalára!

 

HungaryCard kártyával kedvezményes felnőtt belépő vásárlásra jogosult.
 - Kedvezményét, melynek mértéke 30% a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. HungaryCard PLUS kártyához  4 db és a HungaryCard BASIC kártyához 2 db E-szelvényt lehet felhasználni.
 

A 64428 kuponkód segítségével   

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 
 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>> 
  
    

  

  

További információk a kártyáról

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×