1 250 Ft-tól/fő - Ökoturisztikai élmények Tamásiban
Érvényes: 2022.04.22 - 2024.12.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tamási legújabb beruházása, amit igyekeztünk minél inkább a tájba simítani a Parkerdőben, erdőkkel, tóval, túrautakkal, kilátókkal, körülvéve.

Az Eszterházy vadászterületek múltjáról, jelenéről, ember és természet kapcsolatáról kapnak vendégeink bővebb ismertetőt a kiállítás megtekintésével és számos interaktív eszköz segítségével. Felnőttek és gyerekek, kisebbek és nagyobbak is Touchpad-eken tehetik próbára magukat történelmi, természetismereti kvízekkel, és selfie falunknál saját  telefonra letölthető vidám fotókat készíthetnek dámszarvasunkkal. Célul tűztük ki, hogy minél több vendéget vonzzunk hozzánk – ebbe a szinte alig ismert térségbe, a mi Otthonunkba, s mégis megőrizzük csendességét, békéjét.

A Dám Pontban szeretnénk felkelteni az érdeklődésüket az itt rejlő múltra, hagyományainkra és a megannyi aktív kikapcsolódási, pihenési lehetőségre a természet ölelésében.
A kétszintes épületben egy interaktív, digitális és mechanikus eszközöket alkalmazó foglalkoztató- és kiállítótér kapott helyet, ezekbe gyűjtöttük össze a városunk és a környező települések, tájak kincseinek “kivonatát”. 
A Dám Pont a kiinduló pont, a támpont, ahonnan irányt mutatunk kincseink lelőhelyéhez.

A miklósvári parkerdőben újonnan épült fel az Ökoturisztikai Látogatóközpont. A természeti környezetéből szinte „kinövő” Látógatóközpontban Tamási történelmi múltját, valamint a térség növény- és állatvilágát interaktív módon ismerhetik meg a látogatók.

Az épület és környezete – újonnan kialakított pihenőhelyek, játszótéri elemek – kiránduló csoportok, iskolai osztályok, turisták igényeinek kielégítésére alkalmas.

A kétszintes épületben egy interaktív, digitális és mechanikus eszközöket alkalmazó foglalkoztató- és kiállítótér kapott helyet.

A földszinti Öko Büfé kellemes felfrissülést biztosít télen-nyáron, az impozáns teraszról tapintható, beszippantható a gyönyörű környezet.

A Látogatóközpont rendezvényhelyszínként is funkcionál, aktuális eseményeinkről ITT tájékozódhatnak.

Cím: 
Dám Pont – Ökoturisztikai Látogatóközpont, 7090 Tamási, Hársfa u. 92.

Megközelítés:
A 65.számú főútvonalról a Hársfa utcára kanyarodunk. A Relax kávézónál egyenesen haladunk tovább – innentől a Miklósvár utcán, amely a Parkerdőbe vezet, a Látogatóközpont parkolójában torkollik.

További részletekért kérjük, látogasson el a Látogatóközpont weboldalára! 

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a kalandozáson.   

   HungaryCard tulajdonosoknak 20% kedvezmény a teljes árú felnőtt, nyugdíjas és gyermek belépőjegyből árából.  

A 64428 kuponkód segítségével  

 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

  RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>      

 

  

 További információk a kártyáról

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×