21 100 Ft-tól/fő - Depeche Mode koncert Budapesten
Érvényes: 2024.03.26
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Depeche Mode további európai koncerteket jelentett be 2024-re!
Több mint kétmillió jegy kelt már el a Memento Mori turné koncertjeire, és az észak-amerikai és európai teltházas előadásokat követően a Depeche Mode újabb európai turnédátumokat jelent be.
A Memento Mori turné téli köre január 22-én indul a londoni O2 Arénában.
A Depeche Mode 2024-ben visszahozza a Memento Mori koncertsorozatot Európába! Budapest is része ennek a turnénak, Depeche Mode koncert az MVM Dome-ban 2024. március 26-án!
Előzenekar / Special guest: Deeper

A Depeche Mode 29 új európai dátumot jelentett be az Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban idén nyáron és ősszel zajló stadion- és arénakoncertek után, amelyekkel a turné 2024-ben is folytatódik. Így további rajongóknak is lehetősége lesz megtapasztalni a Memento Mori koncertek nyers, érzelmi erejét, amelyet a Rolling Stone magazin „az élet és a zene lenyűgöző ünnepének” nevezett.

Több, mint 100 millió lemez és 35 millió koncertjegy eladásával a háta mögött a Depeche Mode továbbra is egy folyamatosan fejlődő és egyedülállóan nagy hatású zenei erő maradt. A zenekar 2023. március 24-én, a turné indításával egyidőben adta ki a kritikusok által is nagyra értékelt 15. stúdióalbumát, a Memento Morit, melynek első kislemezét, a Ghosts Again-t „hipnotikus”-nak (Rolling Stone) és „pompás, fülbemászó dal”-ként (Revolver) jellemeztek. A rajongók, a kritikusok és más előadók számára egyaránt letagadhatatlan inspirációt nyújtó Depeche Mode továbbra is előre halad, a Memento Mori albummal és a turnéval újabb fejezetet nyitottak a páratlan és folyamatosan bővülő örökségükben.


További részletek >

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×