Vissza a főoldalra
Felhasználási feltételek
  • A Travelbooggie.hu portálon, megjelenő ajánlatok tartalma
    A Travelbooggie.hu nem vizsgálja a weboldalunkon lévő ajánlatok tartalmát, az abban foglalt adatok és tényállítások valódiságát. A Szolgáltató kizárólag esztétikai, és a Hírlevélben történő megjelenéshez szükséges technikai szempontok alapján moderálja a hirdetést. A megjelenő ajánlatok tartalmáért a Travelbooggie.hu Kft. semmilyen felelősséget nem vállal!


  • A Travelbooggie.hu portálon megjelenő kép és videó anyagokat Partnereink biztosítják, ezekért a Travelbooggie.hu Kft. semmilyen felelőséget nem vállal!

  • A Travelbooggie.hu Kft. szerkesztősége a www.travelbooggie.com weboldalon található válogatott,  egyedileg szerkesztett ajánlatokat magas szakmai elvárások szerint állítja össze. A szerkesztett ajánlati oldalon elhelyezett, más honlapokra mutató hivatkozások által elért honlapok tartalmáért, nem vállal felelősséget, így az információk felhasználásából vagy továbbadásából keletkezett károkért és egyéb következményekért sem.

  • www.travelbooggie.com weboldalon található tartalom a Travelbooggie.hu Kft. tulajdonát képezi. Annak bármely módon történő reprodukálása, egészben vagy részben a Travelbooggie.hu Kft. előzetes írásos engedélye nélkül szigorúan tilos. Minden jog fenntartva.
Kérdése van? Visszahívjuk!×