Édes Napok csokoládé- és édességünnep a Bazilikánál
Érvényes: 2018.09.14 - 2018.09.16
Édes Napok
  • Magyarország, 1118 Budapest
    Sasadi út 66.
  • +36 1 224 0265
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ha csak egy édességekkel kapcsolatos program fér bele a naptárjába idén ősszel, az mindenképp az ÉDES NAPOK BUDAPEST - csokoládé és édességünnep legyen, melyet szeptember 14-16. között rendeznek meg a Bazilika előtti Szent István téren és a Zrínyi utcában!

 


 

A budapesti Édes Napok, Perugia, Tübingen és Obidos után Európa 4. legnagyobb szabadtéri, INGYENESEN látogatható édesség tematikájú rendezvénye.

Az utóbbi években a magyar csokoládé és édességgyártók Európa legrangosabb szakmai díjait hozzák el, így a gasztronómiában általánosságban tapasztalható minőségi változás eléri a cukrászatokat is és az édesség szakma szintén megbecsült helyére kerül.

A tavalyi, közel 50 ezer látogató egy olyan gasztronómia attrakció részese lehetett, ahol a legjobb csokoládé és édességgyártók mellett már közel 20 cukrászda vett részt. Hamarosan kiderül kik mutatkoznak be idén...

A “Miele Gasztroszínpadon” idén is nagynevű cukrászok, séfek tartanak bemutatókat. Nem kell már sokat várni és az ő névsoruk is olvasható lesz.

Esténként idén is jazz és klasszikus zene tölti be a teret.

 

A BELÉPÉS INGYENES!

Kérdése van? Visszahívjuk!×