4 800 Ft-tól/fő - Újra robban az Elvis bomba a Tüskecsarnokban
Érvényes: 2018.05.26, 2018.05.27
Tüskecsarnok
  • Magyarország., 1146 Budapest
    Hermina út 49.
  • + 36 1 471 4100
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5594 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Május 26-án és 27-én nagyszabású produkcióra készülnek a Tüskecsarnokban! A király itt van, él és fergeteges bulit csap egy szenzációs musical keretein belül!

Készült már néhány szenzációs musical a zenetörténet meghatározó alakjairól, de kevés olyan emlékezetes, mint ez az olasz produkció, amely a 20. század legnagyobb R’n’R ikonjának születését és bukását mutatja be egy szenvedélyes előadás keretében.

A fiatal Elvis sorsát végig követhetjük egészen a kezdeti nehézségektől és az első dalok születésétől a világsikerig ívelő úton, amely bizony bővelkedett a drámai eseményekben és izgalmakban. Elvis Presley sorsát nem csak a csillogás és a rajongás jellemezte, hanem mindennapjait olykor a magány, a depresszió és megvetés övezte, mi pedig nézőként a dalokon keresztül ismerhetjük meg a zenész páratlan személyiségét, a Király szakmai és személyes oldalát.

Elvis dalain, valamint a körülötte élő személyek elbeszélésein keresztül betekintést nyerünk a kulisszák mögé és megtudhatjuk, milyen áldozatok árán születhetett meg a ma is élő zenei legenda.

 

A koncert időpontja: 2018.05. 26. és 27.

Helyszín: Tüskecsarnok

Jegyár: 4 800 Ft-tól /fő

 

 

További részletek és jegyvásárlás >

Kérdése van? Visszahívjuk!×