Legyen az Év Hotele az Elixír Medical Wellness Hotel!
Érvényes: 2018.01.10 - 2018.01.21
Elixír Medical Wellness Hotel***superior
  • Magyarország, 6872 Mórahalom
    Millenniumi sétány 2.
  • +36 62 280 160
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat.

Az Elixír Medical Wellness Hotel lett A HÓNAP HOTELE 2017. decemberében AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson az alföldi régióban. Így ebből a régióból szállodánk indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért!

 

Szavazzon és nyerjen wellness hétvégét!

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2018. január 7-21. között kerül majd sor. Az RTL Klub-on január 7-én újra bemutatásra kerülnek az első négy régió, majd 14-én a második négy régió nyertes szállodái. Szavazni ebben a két hétben lehet majd egyetlen szavazattal továbbra is a műsor Facebook oldalán!
Érdemes lesz ismét voksolni, hiszen a főnyeremény egy egyhetes pihenés lesz AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában, ami a szavazók között kerül kisorsolásra!

 

SZAVAZOK!

Kérdése van? Visszahívjuk!×