Advent - Kecskeméti Téli Fesztivál
Érvényes: 2017.11.25 - 2017.12.31
Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központ
  • Magyarország, 6000 Kecskemét
    Deák Ferenc tér 1.
  • +36 76 503 880
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Az Advent- Kecskeméti Téli Fesztivál helyszíne Kecskemét történelmi főteréhez, híres épületeihez és intézményeihez kötődő rendezvény, az ünnepvárás meghittségét, fényeit megmutató alkotó közösségek részvételével - a különböző művészeti ágak bemutatkozásával – történő művészeti és kulturális rendezvénysorozat. A fesztivál napjainak mindegyikén szeretnénk kulturális ajándékot átnyújtani a kecskeméti lakosoknak, az ünnepekkor hazalátogatóknak, a vendégeknek.

A kézműves és hungarikum vásárokat, a téli ünnepkörhöz kötődő népi és polgári szokásokat, rituálékat, hagyományokat továbbra is folytatjuk. Oktatási intézmények, civil és jótékonysági szervezetek együttműködésével is erősítjük a közösségi összetartozást. A művészet különböző ágai – tárgyalkotó művészettől az előadó művészeten át, a komoly és könnyű műfaj képviselőit meghívva, az egészen pici gyermekektől az idősebb korosztályra is gondolunk. A programok nem csak az adventi gyertyagyújtás napjaira korlátozódtak majd. Természetesen lesz karácsonyi vásár és jégpálya is.

Minden napra jut ajándékműsor, program a kicsiktől az idősekig, mindenkinek. Fények és színek, élményekben, meghittségben gazdag műsorok várják az adventi időszakban a főtérre látogatókat.
December 16.
Luca tánca és Boszorkányszombat

 

Időpont: 2017. november 25.–2018. január 1.

 

Helyszín: 6000 Kecskemét, Szabadság tér

 

További információkért kérjük, látogasson el weboldalunkra!

Hasonló ajánlatok
Tóth Ferenc Pincészet

Bor és csokoládékóstoló Egerben

6 000 Ft
Veresegyházi Medveotthon és Élményporta

Halloweeni rémes este a Medveotthonban

Ingyenes
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×