3 300 Ft/fő - Állatkerti adventi kalendárium
Érvényes: 2021.11.28 - 2021.12.19
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Advent első vasárnapjától karácsonyig különleges állatkerti adventi kalendáriummal kedveskedünk a nagyközönségnek. Ebben az időszakban nap mint nap más-más extra látnivalót, érdekességet kínálunk az Állatkertbe kilátogatóknak, sőt, ezekről kisfilm, rövid videó vagy képes beszámoló formájában online felületeinken is beszámolunk. Az egymást követő napok programjait négynaponta tesszük közzé:

Állatkertünk az év minden napján, így az adventi időszakban is várja a nagyközönséget. Látnivaló bőven van, hiszen az elmúlt időszakban rengeteg kisállat, kölyök és fióka jött világra nálunk, a kiselefánttól egészen a nemrég bemutatkozott leopárdkölykökig.

A karácsonyi előkészületek miatt is érdemes ellátogatni hozzánk, hiszen – képletesen szólva – akár az Állatkert is kerülhet a karácsonyfa alá. Egy-egy állat jelképes örökbefogadása, egy éves állatkerti bérlet, Állatkert ajándékutalvány, vagy az ajándékboltunk kínálatában szereplő ajándékok valamelyike (elég csak annyit írnunk, hogy az országban itt a legnagyobb a választék plüssállatokból) nagyszerű karácsonyi ajándék lehet, amellyel az ajándékozó nagy örömet okozhat szeretteinek.

További részletek >

Hasonló ajánlatok
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Őszi szünet Dubai-ban

4 402 EUR/2fő/7 nap
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Irány a télből a nyárba, irány Mexikó!

3 870 EUR/2fő/9 nap
Gyerekkel.hu Online Utazási Iroda/Travelbooggie.hu Kft

Kubai ötcsillagos álomnyaralás - All Inclusive ellátással

3 420 EUR/2fő/9 nap
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×