69 965 Ft-tól/2 fő/éj - Hihetetlen pihenés az Antholzer-tó partján
Érvényes: 2021.05.07 - 2021.10.31
Hotel Seehaus
  • Olaszország, 39030 Rasun Anterselva (BZ) Val Pusteria
    Via Anterselva di Sopra 37
  • +39 0474 492342
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Az ingatlan 2 kilométerre fekszik Anterselva di Mezzo központjától és 110 km-re a Bolzano repülőtértől. A Hochgall-hegycsúcs 2,1 km-re helyezkedik el a szálláshelytől. A Hotel Seehaus - Only Adults - Mountain Lake Resort a Staller-nyereg közvetlen közelében van.

A Hotel Seehaus - Only Adults - Mountain Lake Resort a hegyekre és kertre nyíló erkéllyel felszerelt lakosztályokkal és ingyenes wellnessközponttal várja vendégeit közvetlenül az Antholzer-tó partján, szemben a Rieserferner-Ahrn természetvédelmi parkkal. A szálláshelyen ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre.

A vendégek pihenhetnek a wellnessközpontban, ahol pezsgőfürdő, szauna, valamint finn- és törökfürdő várja a kikapcsolódni vágyókat. A recepción többféle sportolási lehetőség lefoglalására is lehetőség nyílik, úgy mint kenuzás, lovaglás, túrázás és horgászat, valamint síbérlet vásárlása is lehetséges.

Vélemények:

„Ez a legjobb szálloda, ahol valaha jártam. A legjobb hely a világon! Csodálatos ínyenc mulatság és a legjobb vendéglátás”

„Ez a leghihetetlenebb hely. Olyan festői és derűs, hogy nehéz elhinni, hogy valóságos. Két éjszakát töltöttünk és megnéztük a Dolomitok körüli csodálatos helyeket. Megéri az árát, mivel svédasztalos reggelit és vacsorát tartalmaz, amely néha 6 fogásos volt. Nagyon ajánlom, hogy tegyen meg mindent, hogy itt tölthessen el néhány napot!” 

„A helyszín tökéletes volt, mivel a Lago di Anteselva mellett volt. A szobából 180 fokos kilátás nyílt a tóra. Az ételek is csodálatosak voltak! Élveztük a változatosságot reggelire, és nem számítottunk 6 és 8 fogásos vacsorára a 2 éjszakás tartózkodáshoz. Nagyon kitöltő volt és kivételes! Hamarosan biztosan visszatérünk ide!” 

 

További információ, foglalás

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×