1 990 Ft-tól - Nagy Fa-Tál Konyhája
Érvényes: 2020.01.01 - 2021.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Mintha otthon enne !

Magyaros ízeket kóstolni nem könnyű a Belváros szívében ! De mi segítünk, Nagy Fatál Konyhája igazi otthoni ízekkel és a Magyar konyha remekeivel várja Önt. Ha a grillezés szerelmese, ha szereti a faszénen sült étel illatát és különleges tálalásban is megkóstolná, nálunk mindezt megtalálja. Stábunk a gasztro fesztiválok több évtizedes tapasztalatát most az Ön eseményének szolgálatába állítja! Éttermünk akár 200 főig céges vagy családi eseményének tökéletes helyszíne lehet.

Romantikus retro vacsora a Nagy Fa -Tál étteremben

Az első találkozás magazin beválasztatott minket a legjobb Budapesti randi hely válogatásba! A budapesti vendéglátó helyek kiválasztása során alapvető szempont volt számukra, hogy legyenek finomak az ételek és választékos a menü, maga a hely pedig igényes és megfizethető, de legyen különleges is valamilyen szempontból, hogy sokáig emlékezzenek rá, és szép élmények kötődjenek majd az estéhez.

Köszönjük szépen a bizalmat, és bízunk benne nem fognak csalódni a romantikára vágyó szerelmespárok az éttermünkben. Szeretnénk ha a retro hangulat, esti élő folklór zene, házias ízű tipikus magyaros ételeink és hozzá minőségi válogatott boraink, pálinkáink, megfelelő alapot adna egy kellemes, emlékezetes estéhez. Kíváló muzsikusaink  örömmel és csodás hozzáértéssel eljátszák asztalodnál a nótádat vagy a kedvesed nótáját úgy,hogy ott az érzelmek biztosan elszabadulnak. Jó szórakozást!


Ízelítő az ételeinkből

Magyaros
Fonott, juhbeles grillkolbász, magyaros sertéstarja, tanyasi csirkemellfilé, házi fóliás "burgonya", házi snidlinges tejföllel, tócsni, friss, kevert, vegyes saláta, "büki" sajttal töltött TV paprika, csípős almapaprika

Szárnyas
Ropogós kacsacomb, magyaros csirkemellfilé, csirkemell saslik nyárson, héjas burgonyagerezd, párolt jázmin rizs, tócsni, friss, kevert, vegyes saláta, házi, friss csalamádé

Nagy Nagy fa-tál
Rozé kacsamell, sajttal, szalonnával töltött csirkemellfilé, 1/2 adag bélszín, szalonnás sertésszűz nyárson, héjas burgonyagerezd, párolt jázmin rizs,”tócsni”, friss, kevert vegyes saláta, házi, friss csalamádé, ”büki” sajttal töltött TV paprika, barackos házi paradicsomlekvár.

Itt találsz meg minket

Címünk: 1052 Budapest, Kígyó utca 4.

 

További részletekért kérjük, látogasson el az étterem weboldalára!

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a kulináris kalandozásban.

- A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető a 30 % kedvezmény a kártya érvényességi idejéig (2021.01.31.) 

         Kedvezmény az a la carte fogyasztás összegéből.

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

 További információk a kártyáról

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×