Kóstolj és kirándulj! Erdei piac a Budakeszi Vadasparknál
Érvényes: 2019.09.15
Mozgó Piac
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Szeptember 15-én, vasárnap, újra erdei piac a Budakeszi Vadasparknál! Töltsetek el együtt egy napot az erdővel körülölelt pihenőparkban, ahol reggel 9 és délután 3 óra között várnak a termelők egészséges és finom, adalékmentes enni- és innivalóval! A Vadaspark meglátogatása, a kirándulás így még érdekesebb és élménydúsabb lehet.


Az Erdei Piacon többek között megkóstolhatjátok az erdő- mező kincseit és egyben családi programot kerekíthettek függőágyakkal, állat simogatással, kirándulással melyhez minden helyben adott.

Személyesen a termelőktől vásárolhattok kistermelői és őstermelői termékeket, termelői ételeket fogyaszthattok és egy kellemes napot tölthettek a szabadban. Várunk Titeket finom falatokkal és jó hangulattal! A zenét a megszokott Aranyalma Páros biztosítja.

A Budapesthez simuló hegyek közti völgyben megbújó Budakeszi Vadaspark a budapesti Széll Kálmán tértől mindössze húsz percnyire található.

Helyszín: 2092, Budakeszi 0210/12 hrsz. GPS: 47.521923 / 18.935854

Időpont: 2019. szeptember 15.

Figyelem! A parkolás a belső parkolóban hétvégén, ünnep- és szabadnapokon díjköteles!
Autóbusz: 1000 Ft/nap
Gépkocsi: 400 Ft/nap
Motorkerékpár: 300 Ft/nap

Kérjük, hogy gépjárműveikkel csak a kijelölt helyeken parkoljanak, a megállni tilos táblák hatálya alá eső szakaszokat hagyjátok szabadon!

Tovább az esemény Facebook oldalára>>

Kérdése van? Visszahívjuk!×