1 490 EUR/fő/7 éj - 7 éjszaka Dominikán, teljes ellátással
Érvényes: 2019.09.30 - 2019.10.07
Menta Travel
  • Magyarország, 1139 Budapest
    Teve utca 1/D. SHOP 1
  • +36 20 804 6835
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Töltsön egy hetet Dominikán, tengerparti szállodában, all inclusive ellátással, ahol számtalan kikapcsolódási, sportolási lehetőség várja az egész családot!

A Vik Hotel Arena Blanca**** közvetlenül a finomhomokos tengerparton, Punta Cana település Bavaró partszakaszán elhelyezkedő szálloda. A csodálatos pálmafás kertben elhelyezkedő szálloda a repülőtértől 30 percnyi autóútra, a Plaza Bavaró bevásárlóközponttól 5 percre található.

A hotelben összesen 447 szoba található 5 épületben. Standard szobái fürdőszobásak, légkondicionáltak, mennyezeti ventillátorral, telefonnal, SAT tv-vel, minibárral, széffel, hajszárítóval felszereltek, erélyesek. Családi szobáiban egy külön kisebb szoba is van díványággyal, ahol max 2 gyermek helyezhető el.

A szállodában több étterem (büfé, olasz és nemzetközi specialitásokkal), 3 bár, kaszinó, üzletek, ékszerbolt várja a vendégeket.

Rengeteg kikapcsolódási és sportolási lehetőség van: hatalmas úszómedence gyermekmedencével (valamint napernyők, napágyak és törölközők a medencéknél és a strandon), nappali és esti animációs programok felnőtteknek és gyermekeknek, miniklub, játszótér, fitneszterem, asztalitenisz, szörf, kajak, snorkeling, strandröplabda, katamarán. 

Térítés ellenében ezen kívül igénybe vehető: búvároktatás, búvárközpont (PADI), vitorlázás, motorizált vízi sportok, biliárd, darts, lovaglás, közeli golfpálya használata, masszázs, spa szolgáltatások, orvosi ügyelet, mosoda, fodrászat, internet.

Ellátás: all inclusive (reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, az á-la carte éttermekben foglalásssal, asztali bor az étkezéseknél, snack-ek, animáció és sportprogramok, helyi alkoholos és alkoholmentes italok).

Családbarát szolgáltatások:
Miniklub 4-12 éves korig, gyermekmedence, játszótér.

Nászutasoknak:
A szálloda egy üveg pezsgővel, egy gyümölcstállal és jobb elhelyezkedésű szobával ( a foglaltság függvényében) kedveskedik.


Részvételi díj: 1490 EUR/fő

Utazás: 2019.09.30- tól 7 éjszaka

A részvételi díj tartalmazza:

- repülőjegyet, illeték
- 7 éjszaka szállást all inclusive ellátással
- transzfereket

 

Az árak kétágyas elhelyezéssel, a szabad helyek függvényében érvényesek!

További részletekért, egyedi ajánlatkérésért érdeklődjön az adrienn@mentatravel.hu e-mail címen!

Hasonló ajánlatok
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Családi kikapcsolódás az Isztrián I Valamar Collection Marea Suites 5*

2 634 EUR/2 fő/7 éj
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Istria Premium Camping Resort 5*I Horvátország

1 347 EUR/3 fő/5 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×