Szamárfül Családi Fesztivál Pécsett
Érvényes: 2019.08.23 - 2019.08.25
Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.
  • Magyarország, 7630 Pécs
    Zsolnay Vilmos út 37.
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A pécsi Szamárfül Családi Fesztivál kiváló nyárvégi program, ahol még a szeptemberi ovi- és sulikezdés előtt együtt mókázhat egyet a család. A különböző helyszíneken minden korosztály megtalálja a számára legjobb szórakozást: Rutkai Bori koncert, vívás, mesehős kiállítás, kincses piac, játszótér - és még sok egyéb vidám program közül lehet választani. Pécs kulturális városrésze erre a három napra óriási játszóházzá változik!

További programok:

- MárkusZínház: Hős Miklós - eposz a bábszínpadon gyerekeknek, felnőtteknek (08. 23. 15:00)

- Ringató: "Körben ülünk sokan egy hatalmas szőnyegen. Ragyogó arcú, boldog édesanyák, ölükben csöpp gyerekkel. Énekelünk, mondókázunk, játszunk. A gyerekek néznek, hallgatnak minket, olykor velünk játszanak vagy nagyokat kacagnak. Ez a Ringató foglalkozás." (08. 23. 16:00)

- Mosolyország Játszótér: Vidámság, szakértelem, rengeteg játék az egész családnak! Trambulin, picur- és ovis foglalkoztatók, kreatív, kézügyességet és memóriát fejlesztő játékok, és még számtalan lehetőség Mosolyországban! (minden nap)

- Pagony Mesebirodalom: A Pagony Mesebirodalomban olvasósarokkal és társasjátékokkal várnak benneteket.  Kipróbálhattok különböző kártyákat, de kézműves alkotás, színező, gyurma, BRIO vonatépítő állomás és játszószőnyeg is a rendelkezésetekre áll. (minden nap)

Helyszín: Pécs

Időpont: 2019. augusztus 23-25.

Ára: ingyenes

További információ>>

 

 

 

 

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×