Húsvéti kempingtalálkozó és Batisz Zsigmond emléktúra Kiskunmajsa
Érvényes: 2019.04.19 - 2019.04.22
Jonathermál Gyógy- és Élményfürdő, Motel, Kemping
  • Magyarország, 6120 Kiskunmajsa
    Kőkút 26.
  • + 36 77 481 855
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Csendes zöld környezet, autentikus ízek, vidéki idill, madár barát kertek, különleges gyógyvíz az Alföld szívében. Kiskunmajsán található a Jonathermál Gyógy-és Élményfürdő az ország egyik legkedveltebb fürdője, mely Bács-Kiskun megye 1. helyezettje lett 2018-ban az Év Fürdője versenyén.

Gyógyfürdőnk 30 éves múltra tekint vissza. Az 1960-as években meginduló szénhidrogén-bányászat "melléktermékeként" felszínre törő 72 °C-os nátriumhidrogén-karbonátos termálvíz hasznosítása 1984-ben kezdődött meg. A kezdeti szabadtéri medencék mellett a későbbiekben kapott helyet impozáns faszerkezetű csarnokunk, melyben egy 36, és egy 38 °C-os gyógymedence, valamint egy 25 méteres feszített víztükrű gyógyúszómedence, finn szauna, aroma szauna, gőzfürdő, hideg vizes mártózómedence található. A szabadban egész évben igénybe vehető  gyógymedence várja a pihenni és gyógyulni vágyókat.

A fürdő mellett, a motellel közös mintegy 50.000 négyzetméter zöld területen fekszik kempingünk, amely egész évben nyitva áll a vendégek előtt. A várostól mintegy 3 kilométerre fekvő terület természetközelségével, csendességével hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz, pihenéshez. 

Motelünk a kempinggel azonos, 5 hektáros parkosított területen fekszik Kiskunmajsa belvárosától mintegy 3 kilométerre, a fürdő tőszomszédságában. A barátságos zöld környezetben akár néhány nap alatt feltöltődhetünk energiával, de hosszabb kikapcsolódásra is alkalmas a pihentető környezet az év bármely szakában. A téli időszakban a szobák fűtését környezetbarát módon a termálvíz hőenergiájának felhasználásával oldjuk meg, így biztosítva az állandó kellemes hőmérsékletet lakóvendégeink számára. 

A Mustáng Ranch „kiskastély” jó buli hely, ahol nem szól rád sem a szomszéd, sem a házmester. Akár ez is lehetne a szlogenje ennek a panziónak, mely 2012-től már a Jonathermál Zrt. üzemelteti, hiszen a kétszintes épület csendes, vadregényes környezetben helyezkedik el a fürdő, a motel és kemping valamint a Lópofa Csárda szomszédságában. Az igazi alföldi hangulatot idéző tájban legfeljebb a tücskök ciripelése zavarhatja meg a pihenést, vagy akár a hajnalig tartó kerti partit. Az épület ideális akár 30 fős baráti társaságok számára, akik másoktól nem zavartatva és másokat nem zavarva szeretnének néhány kellemes estét eltölteni az épület teraszán, vagy a kertben üldögélve finom alföldi borokat kortyolgatva a szőlő lugasok „árnyékában”.

Idén is lesz Húsvéti Kempingtalálkozó és Batisz Zsigmond emléktúra a kiskunmajsai Jonathermál Fürdő és Kempingben.
Töltse nálunk a Húsvéti Ünnepeket!

 

A fürdő mellett, a motellel együtt mintegy 50 ezer négyzetméteren elterülő zöldterületen fekvő kempingben  immár 34. alkalommal rendezik meg a méltán híres Húsvéti Kempingtalálkozót a XVII. Batisz Zsigmond Emléktúrával egybekötve.

Az évről évre nagy népszerűségnek örvendő eseményen ezúttal is kézműves kirakodó vásárral várnak mindenkit. A portékák között szerepelnek majd a horgolt használati tárgyak, a kézműves textil termékek, de termelőknél kóstolhat meg bárki különböző ízvilágú mézeket és italokat is.

A művészet kedvelői megtekinthetik a Krajcáros Alapítvány egyik fontos projektjét, az „Ecsettel a Békéért” fotó- és festménykiállítást, mellyel az I. világháború hősei előtt tisztelegnek. A közel 200 festményből álló, Közép-Európa léptékben is legnagyobbnak, minőségében igen színvonalasnak minősített tematikus kollekció 58 kortárs lengyel, magyar, szlovák és ukrán nemzetiségű alkotó grátisz munkája.

Természetesen a kempingtalálkozó elmaradhatatlan velejárója a zene is: 2019-ben a Péter&Pan gitárduó, a magyar zenei világban 25 éve meghatározó szerepet játszó Fourtissimo jazzrock formáció és a Virág Nagy Duó lesz majd a hangulatfelelős.

Programok

Fourtissimo
Péter & Pan gitárduó
Zenés-táncos est a Virág Nagy Duóval
Kézműves kirakodóvásár
"Ecsettel a Békéért"- a Krajcáros Alapítvány,
"Az év virága a pipacs" fotó és festmény kiállítás

A SZERVEZŐK AZ IDŐPONT ÉS A PROGRAMVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJÁK!

Időpont:

2019. április 19-22. között. 

Helyszín:

Kiskunmajsa Jonathermál Motel, Kemping
Kőkút u. 26.
Kiskunmajsa, 
Bács-Kiskun megye 6120

 

További részletekért kérjük, látogasson el weboldalunkra! >>>

Kérdése van? Visszahívjuk!×