19 900 Ft-tól/fő - Előszilveszteri buli a Bálnában
Érvényes: 2018.12.29
Bálna Budapest
  • Magyarország, 1093 Budapest
    Fővám tér 11-12.
  • +36 1 325 2476
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nincs is jobb a nagy szilveszteri buli előtt, mint egy felejthetetlen ÉLŐZENÉS, ELŐSZILVESZTERI PARTY!

Csatlakozzanak a PartYssimo zenekarhoz december 29-én és élvezzék a város legnagyobb élőzenés házibulis előszilveszterét a Bálna Panorámatermében


Bulizzunk együtt december 29-én szombaton egy igényes, felnőtt élőzenés házibuliban, ínycsiklandó ételek, jéghideg minőségi italok és a fergeteges PartYssimo zenekar társaságában.

Aki járt már PartYssimo zenekar buliban, tudja, hogy milyen bulira számíthat, aki nem, az készüljön élete egyik meghatározó élményére. Ez az a buli, amikor az élőzene átjárja a testedet és nem bírod ki, hogy ne táncold végig az éjszakát. 

Zenei repertoárban a 80-as 90-es a 2000-es évek és napjaink legnagyobb buli himnuszaira számíts külföldi és magyar előadóktól, közben gyönyörködj a csodálatos budapesti dunai panorámában, mely a Bálna Budapest rendezvényterméből egészen elképesztő.

Az este folyamán számos további meglepetés vár Rád.
A rendezvénynek Budapest egyik legkülönlegesebb rendezvény helyszíne, a Bálna Budapest Panoráma terme ad otthont, este 8 órától.

A jegyár tartalmazza a belépőjegy árát, a svédasztalos vacsorát, a Welcome Drinket. 


Belépőjegy programmal, Welcome drinkkel, vacsorával:

EARLY BIRD JEGY 19.990.- Ft

ELŐVÉTELES JEGY 24.990.- Ft

LAST MINUTE TICKET: 29.990.- Ft

VIP asztalfoglalás korlátozott számban lehetséges.

A vacsora során báli ültetés szerint 10-12 fős asztalokhoz ültetjük a vendégeinket. Akik külön vásárolták meg jegyeiket, de egy társasághoz tartoznak az info@szilveszteribuli.hu címen kérhetik, hogy egy asztalhoz ültessük őket.
Konyhánk legalább akkora gonddal készül a szilveszter estére, mint fellépő művészeink. A előszilveszteri menüsorról bővebb infók: https://szilveszteribuli.hu/budapest-eloszilveszter-a-balnaban/eloszilveszteri-vacsora-menu/

Helyszín: Bálna Budapest, Panoráma Terem,

Időpont: 2018. December 29. szombat, Kapunyitás: 20:30

Kényelmes parkolási lehetőség a Bálna 250 férőhelyes mélygarázsában, ahol az első óra díjtalan után 300 Ft/óra

A PartYssimo zenekarról:
A PartYssimo egy többszörös díjnyertes, elsőrangú rendezvény-, party- és esküvőzenekar, két zseniális frontember-énekessel, két virtuóz hangszeres zenésszel (gitár, billentyű), valamint egy egymással már-már a telepátiás szintig összeszokott ritmusszekció-párossal (basszus és dob). A habot a PartYssimo tortáján pedig egyértelműen három zseniális fúvósuk jelenti.

Kérdése van? Visszahívjuk!×