5 000 Ft-tól/fő - Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Érvényes: 2018.12.21
MOM Kulturális Központ
  • Magyarország, 1124 Budapest
    Csörsz u. 18.
  • +36 1 319 9854
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Újból színpadra lép egy hamisítatlan Swing karácsonyi műsorral Gájer Bálint, ezúttal a MOM Sport színpadán, hiszen "Nincs karácsony Gájer Bálint nélkül"!

Időpont: 2018. december 21-én 19:30 órától.
Helyszín: MOM Sport


A magyar "Swing'n Pop" zenei stílus meghonosítója és vezéralakja a tavalyi nagysikerű karácsonyi koncertje után idén ismét nagykoncerttel kedveskedik a rajongóinak.
A híres amerikai karácsonyi dalok magyar nyelven lesznek hallhatók, 16 vonós és a zenész tíztagú zenekara által játszott dalokban fellelhetők lesznek Dean Martin, Bing Crosby, Frank Sinatra és Michael Bublé stílusjegyei is. A műsorban néhány angol nyelvű karácsonyi dal is hallható lesz, illetve a két korábban megjelent lemezéről is idéz. 

Gájer Bálint sikerének titka, a tehetségén kívül kellemes eleganciájának és közönségéhez való közelségében rejlik. 
"Karácsony környékén egészen különleges énekelni, hiszen a dalok könnyebben a közönség szívéig hatolnak. Nagyon örülök, hogy 2018-ban is egy csodaszép ünnepi műsort adhatok, amiben természetesen számos meglepetéssel is készülök" - mondta Gájer Bálint.

Gájer Bálintról bővebben: 2001 és 2005 között Dr. Lauschmann Gyula Zeneművészeti Szakközépiskola Jazz-ének szakán Pély Barna és Pocsai Kriszta tanítványaként folytatta pályafutását. 2009-ben megnyerte a III. Jazzy Jazz Dalverseny "Legjobb férfi énekes"-ének járó díját. 2010-ben a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen sikeresen szerzett Jazz-ének előadóművész-, -tanár diplomát- 2010 októberében megjelent újabb együttese, a Group'N'Swing zenekar című bemutatkozó nagylemeze- 2012-ben ezt követte a formáció "Botrány" névre keresztelt második stúdió albuma- 2013-ban Gájer Bálint a dobogó másik fokán végzett a "The Voice" tehetségkutató magyarországi szériájának döntőjében- 2013-ban az énekes a Group ’N’ Swinggel Fonogram-díjat kapott a Botrány című nagylemezért "Az év hazai szórakoztató zenei albuma" kategóriában.- 2013-ban Gájer Bálintnak ítélték az Alle Elegancia Díját "A legelegánsabb zenész" kategóriában- 2014 októberében megjelent "Egyszerű az élet" című első albuma- 2015 májusában Fonogram díjat nyer az "Egyszerű az élet" című albuma "Az év hazai kortárs szórakoztató zenei albuma vagy hangfelvétele" kategóriában- 2015 februárjában döntőbe kerül a Magyarországi Eurovíziós dalfesztiválon(A Dal 2015) a "That's How It Goes" című száma- 2016 novemberében jelent meg második önálló lemeze, mely a "Swing 'N' Pop" címet viseli.Vásárolja meg jegyét! KATTINTSON ide!

Hasonló ajánlatok
Eger TDM

KisEgér Fesztivál Egerben

800 Ft-tól
Szentendrei Skanzen

Gyereknapi meglepetéstúra a Skanzenben

500 Ft/felnőtt
Tourinform Székesfehérvár

Hetedhét Játékfesztivál 2019

Ingyenes
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×