1 790 Ft-tól - Karolina Fűszerkert Étterem - csodálatos balatoni panoráma, tökéletes ízharmónia és egy sztár chef
Érvényes: 2018.01.03 - 2019.12.31
Karolina Fűszerkert Étterem
  • Magyarország, 8237 Tihany
    Felsőkopaszhegyi u. 35.
  • +36 30 605 6311
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Karolina Fűszerkert Étterem a csodálatos panorámával rendelkező hatalmas teraszával az Echo Residence Hotel területén belül található.

Nevünkhöz híven, a Karolina Fűszerkertben küldetésünk megőrizni a tihanyi fűszerek felhasználásának hagyományát. A régi hazai fűszeres recepteket kincsként őrizzük és ötvözzük a modern gasztronómiával: az eredmény magyar és mediterrán konyha kivételes elegye.
Chefünknek és a Fűszerkert konyhájában szorgoskodó csapatnak köszönhetően az idei év gasztrokínálata könnyed, mégis erőteljes.

Győződjön meg róla Ön is, látogasson meg minket!


 

Sok szeretettel mutatjuk be séfünket, Horváth Ákost, aki 20 éves külföldi pályafutás után hazatért, megjárva Svájc, Franciaország, Németország és Ausztria top éttermeit.

Csak pár nevet emelnénk ki a sok közül: Gregor Hauer mellet, az Gregor’s Fine Dining étteremben részese volt egy Michelin-csillag kiérdemlésének, és ennek köszönhetően szinte bejárhatta az összes németországi Michelin-csillagos éttermet.

Olyan séfek mellett tölthetett időt, mint például Christian Jürgens (3 Michelin-csillag), Harald Wohlfahrt (3 Michelin-csillag).

Ákos oly alázattal nyúl a minőségi alapanyagokhoz, hozzávalókhoz, hogy abból csak csodák születhetnek. Az új étlap összeállításakor figyelt arra, hogy a hagyományos, finom ízek kerüljenek fel a kínálatunkba. 

NYITVA TARTÁS:
Hétfő - Vasárnap 12:00 - 22:00

Asztalfoglalás >

TELEFONSZÁM: +36 30 605 6311
EMAIL: karolina.fuszerkert@gmail.com

 

Hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×