1 000 Ft-tól/fő - 2021-ben újra dübörög az Örvényeshegy Piknik!
Érvényes: 2021.07.09 - 2021.07.11
Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány
  • Magyarország, 1023 Budapest
    Bécsi Corner Irodaház, Lajos utca 28-32. 2. emelet
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ne hagyja ki az év és az ország egyik legnagyobb buliját, 2021-ben újra megrendezésre kerül az Örvényeshegy Piknik! Július 9-11. között várja vendégeit ez a programteli piknik, Zala megye egyik eldugott kis részén, Zalacsány-Örvényeshegyen. 

Az összművészeti fesztivál célja, hogy a hazai kulturális élet legjobbjainak segítségével egy új oldalát is megmutassa ennek a csodálatos helynek.
Három napon át koncertekkel, színházzal, irodalmi előadásokkal, gyerekprogramokkal várjuk a látogatókat és a helyi gasztronómia is jelentős szerepet kap.

Élvezzék, ahogy ebben a gyönyörű környezetben életre kelnek a színházi előadások és a természet szépségével összhangban szólnak a koncertek!

ZENE

Jazz, blues, folk, komolyzene, könnyűzene... legyen szó bármilyen műfajról, a legjobb hazai előadók lesznek a vendégek Örvényeshegyen. Táncoljunk együtt a nyári napsütésben vagy a csillagos ég alatt!

SZÍNHÁZ

A kortárs hazai darabokból szemezgetünk. Szeretnénk olyan előadásokat bemutatni, amik feledhetetlen színházi élményt adnak mindannyiunknak. Nevessünk, sírjunk, gondolkozzunk együtt!

IRODALOM

Fontosnak tartjuk, hogy a hazai kortárs irodalom kedvelői és képviselői minél több olyan lehetőséget kapjanak, ahol egyszerre lehetnek jelen. Egyaránt fontos ez az alkotóknak és a befogadóknak. Alkossunk közösséget!

 

A program időpontja: 2021.07.09. - 11.

Helyszín: Zalacsány-Örvényeshegy

Jegyár: 1 000 Ft-tól /fő

Szervező: Művészetek a Vidékfejlesztésért Alapítvány

 

További részletek megtekintése >

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×