2 600 Ft/fő - A gyógyulás mekkája: Hévízi Tófürdő
Érvényes: 2018.12.27 - 2022.03.11
Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.
  • Magyarország, 8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.
    Rákóczi u. 2.
  • +36 83 540 131
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Hévízi gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít.

Vize állandó mozgásban van. Egyrészt balról jobbra forog lassan, másrészt pedig alulról felfelé, mivel a meleg víz állandóan felfelé tart, a hideg pedig süllyed le. Ez a kétirányú áramlás állandó mozgásban tartja a  tó vizét és ezáltal egyfajta masszírozó hatást éreznek a fürdőzők.

Érdekes és szinte Magyarországon egyedülálló látvány télen, amikor a kicsapódó gőzből párasapka képződik a tó felszínén. Ez a „sapka” gátolja a víz lehűlését, ugyanakkor egy természetes inhalatorium alakul ki. A levegőbe távozó kén-hidrogén és rádiumemanáció belélegezve gyógyhatást eredményez: karbantartja a fáradt hangszálakat. 

A Hévízi Gyógyfürdő legfőbb feladata a gyógyítás, szolgáltatásai is főként ezen területhez kapcsolódnak. A gyógykezelés, gyógykúra céljából a városba érkező vendégek magas szintű kiszolgálásának több évtizedes múltja van. 
A tradicionális kezelések mellett a Tófürdő szolgáltatásai között megtalálhatóak olyan wellness kényeztető, frissítő kezelések is, mint pl. a relaxáló masszázsok vagy a keleti masszázsok, különféle pakolások (gyógynövényes, aromás), pezsgőfürdő, arc-és testkezelések. A 2009-ben megnyílt Wellness Centrum azoknak kínál pár órás kikapcsolódást, akik az új generációs szolgáltatásokat részesítik előnyben, vagyis nem gyógyulni akarnak, hanem egyszerűen jól érezni magukat. A Tófürdő szolgáltatásai >

Tegyenek egy virtuális sétát a Hévízi Gyógyfürdőben az ITT található navigáció segítségével!

 

Nyitvatartás, árak megtekintése!

Kérdése van? Visszahívjuk!×