17 900 Ft-tól/fő - BSB koncert újra Budapesten!
Érvényes: 2022.11.02
Papp László Budapest Sportaréna
  • Magyarország, 1143 Budapest
    Stefánia út 2.
  • +36 1 422 2600
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

AZ ÓRIÁSI ÉRDEKLŐDÉS MIATT A BACKSTREET BOYS BEJELENTETTE A DNA VILÁGKÖRÜLI TURNÉ FOLYTATÁSÁT 2022-ES EURÓPAI HELYSZÍNEKKEL IS KÖZTÜK EGY BUDAPESTI KONCERTTEL NOVEMBER 2-ÁN, JEGYEK ÁPRILIS 8-TÓL KAPHATÓK!


A Backstreet Boys, minden idők egyik legtöbb lemezt eladó zenekara bejelentette DNA elnevezésű világkörüli turnéjának folytatásaként az őszi brit és európai koncertjeit. Az új dátumok többek között tekintélyes fellépéssorozatot foglalnak magukban Németország-szerte, egy nagyon különleges showt a londoni The O2-ben, és egy Budapest Aréna fellépést is. A banda utoljára 2019-ben koncertezett Európában, több mint 350 ezer jegyet eladva. A DNA World Tour ezen a hétvégén Las Vegasban indul újra négy fellépéssel a Caesars Palace-ban április 8-án és 9-én, majd 15-én és 16-án, május elejétől szeptember közepéig amerikai koncertekkel folytatódik, és október elején kezdi meg európai szakaszát.


Az ukrajnai otthonuk elhagyására kényszerült emberek segítése és a példa nélküli szolidaritás támogatása érdekében a Backstreet Boys a 2022-es DNA turné jegyeladásaiból származó bevétel egy részét az UNHCR, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosának Hivatala számára ajánlja fel. Ez a hozzájárulás segíti a menekülteket és a lakóhelyüket elhagyni kényszerült embereket Ukrajnában, és a szomszédos országokban. Ha meg szeretné tudni, hogyan támogathatja a veszélyhelyzet által érintetteket, látogasson el a szervezet honlapjára.

Jegyvásárlás >

Kérdése van? Visszahívjuk!×