9 500 Ft-tól/fő - HAVASI Symphonic Aréna Show 2021
Érvényes: 2021.12.18
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

HAVASI Symphonic Aréna Show 2021
A nagyközönség itt hallhatja majd először HAVASI legújabb szerzeményeit, de a rengeteg meglepetés mellett természetesen az elmúlt évek legkedveltebb tételei is felcsendülnek majd. A nemzetközi sztárvendég az angol Blue együttes lesz. Hivatalos jegyek kizárólag az Eventim hálózatában kaphatóak. A délutáni előadásra 18 éven aluliaknak szóló jegyek 50% kedvezménnyel vásárolhatók.

Közreműködik a Blue együttes.
A HAVASI Symphonic 2021 nemzetközi sztárvendége az ezredforduló egyik legsikeresebb popzenei produkciója, az angol Blue együttes. A Simon Cowell által felfedezett fiúcsapat 2001 karácsonyán debütált az All Rise című albummal, amelyből pillanatok alatt csaknem kétmillió példány kelt el Angliában. Karrierjüket hatalmas arénaturnék fémjelzik, számos popzenei díjat nyertek, jellegzetes dalaikkal hosszú ideig vezették a nemzetközi pop és R&B slágerlistákat.
A 2000-es évek elején berobbant brit popzenekar egy igazán különleges zenei utazásra invitálja a magyar közönséget. Olyan hatalmas slágerek elevenednek majd meg először a Budapest Aréna színpadán a magyar produkció művészeinek közreműködésével, mint az All Rise, a One Love vagy a Sorry Seems To Be The Hardest Word.

Magyarország első számú koncertshow-ja.

A modern klasszikus zeneszerző műveire épülő koncertshow 2009-ben mutatkozott be a Zeneakadémia nagytermében. Az évről évre fejlődő produkció azóta már 21 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, és külföldön is hatalmas sikert aratott. A közönség hosszú álló tapssal fogadta Bukarest, Isztambul, Bécs, Miami, Berlin, Varsó, Krakkó és Gdansk arénáiban és olyan emblematikus koncerttermekben, mint a New York-i Carnegie Hall, a Sydney-i Operaház vagy a Londoni Barbican Center. Magyarország első számú koncertshow-ja a tízéves jubileum alkalmából Londonban, az ikonikus Wembley Arénában is bemutatkozott. Az elmúlt évtizedben 500.000 jegy kelt el a koncertekre, és ezzel a HAVASI Symphonic minden idők legnagyobb tömegeket elérő magyar klasszikus zenei produkciójává vált.

A hihetetlen zenei utazás folytatódik.

Magyarország legnépszerűbb koncertshow-ja természetesen 2021-ben is rengeteg meglepetéssel szolgál majd. Először hangzanak el élőben HAVASI legújabb szerzeményei, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.

Családbarát előadás
2021-ben is lesz szombat délutáni családbarát előadás, amelyre 18 éves korig 50% kedvezménnyel vásárolhatóak jegyek. Már 3 éves kortól bátran ajánljuk, hiszen ez nagyszerű lehetőség a modern klasszikus zenével való megismerkedésre.
A hatalmas érdeklődésre való tekintettel a jegyeket érdemes időben lefoglalni, ha kedvenc helyéről szeretné megtekinteni a HAVASI Symphonic következő felvonását.

Jegyinformáció

A koronavírus járvány miatt elhalasztott időpontokra megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontokra, a korábban kiválasztott ülőhelyekre. A produkció tartalma változatlan, a koncerteken fellép majd a Blue együttes is.


További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×