95 600 Ft-tól/2 fő/2 éj - Disznóságok hétvégéje a Fried Kastélyszállóban
Érvényes: 2022.01.28 - 2022.01.30
Fried Kastélyszálló Resort
  • Magyarország, 7081 Simontornya, Malom út 33.
    NTAK: SZ19000277
  • +36 74 486 560
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Látogassanak el Simontornyára a téli időszakban és vegyenek részt a Fried Kastélyszálló Resort által szervezett disznóvágáson január 11-13. között! Ízleljék meg a disznóból készült helyi specialitásokat! 

Simontornya egy Balaton környéki, csendes, Tolna megyei kisváros. A Kastélyszálloda egy álomszép, több hektáros birtokon helyezkedik el, ahol a francia kastélypark és a Birtokot körülölelő szőlődombok, erdők és gyönyörű tájak, igazán nyugodt környezetet biztosítanak a pihenni vágyóknak.

Az elmúlt évek folyamán a Fried Kastélyszálló Resort - a Kastély, a Liliom szárny és a Vadászház épületegyüttesével – igazi Főúri Birtokká nőtte ki magát.

Gazdagodjon élményekkel Ön is Simontornyán, és tapasztalja meg az igazi minőséget a Fried Kastély Szállodában, családbarát környezetben!


A csomagajánlat tartalma:

  • Szállás klimatizált Standard szobában
  • Reggeli és vacsora
  • Wellness-Fitness Központ használata nyitvatartási időben (8-20): egész évben üzemelő fedett fűtött úszómedence, melegvizes masszázs-pezsgőfürdő medence, finn-, infra-, aroma- szaunák, gőzkamra, aroma tepidárium, légkondicionált fitness terem
  • Fürdőköpeny (felnőtt méretű) és wellness törülköző használata
  • Disznóvágás disznótoros tízóraival és ebéddel (szombaton):A Fried Birtok Panoráma Borteraszán lehetőséget biztosítunk vendégeink részére egy hagyományos disznóvágáson való részvételre. 9 órától megkezdődik az előzetesen előkészített disznó feldolgozása a böllérrel közösen, bemutatva a simontornyai apáról fiúra szálló titkos fogásokat. Közben vendégeink megkóstolhatják a Kastély saját gyümölcseiből készült pálinkáit, valamint régi, tölgyfahordós eljárással készült borainkat. 13 óra körül egy disznótoros ebéd kerül felszolgálásra. A program ideje alatt (9 és 15 óra között) korlátlan üdítő- és borfogyasztást biztosítunk vendégeinknek. A program a Panoráma Borteraszon 15 óráig tart.
  • Biliárd, asztalitenisz, asztali foci (csocsó), darts, kártyák, társasjátékok, lengő teke, tollaslabda használata, olvasósarok
  • Ingyenes WIFI elérhetőség a szobákban és a szálloda egész területén
  • Őrzés nélküli parkoló díjmentes használata
  • ÁFA 

A kedvezményes ár két fő egy szobában történő elhelyezése esetén érvényes 2022. január 28 - 30. között. Minimum 2 éjszakás foglalás esetén vehető igénybe. A fent feltüntetett árak tartalmazzák az ÁFÁ-t, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, ami 18 éves kor fölött fizetendő és mértéke 400 Ft személyenként és éjszakánként.
SZÉP KÁRTYÁT (SZÉCHENYI PIHENŐKÁRTYA) ELFOGADUNK!

Érvényes: 2022.01.28.-30.

A csomag ára: 95 600 Ft / 2 fő / 2 éj                                                                                                                               

Kedvezményes gyerek árak szülővel egy szobában történő elhelyezés esetén:
0 – 2,99 éves korig ingyenes (félpanzióval)
3 - 6,99 éves korig 4 900 Ft/fő/éj (félpanzióval)
7 – 11,99 éves korig 8 900 Ft/fő/éj (félpanzióval)
12 éves kortól: teljes ár fizetendő

További részletek és foglalás >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×