1 990 Ft-tól /fő - Szent István napi programok Poroszlón
Érvényes: 2018.08.18
Tisza-tavi Ökocentrum
  • Magyarország, 3388 Poroszló
    Kossuth u. 41.
  • +36 36 553 033
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nincs is annál nagyszerűbb program egy augusztusi napra, mint kilátogatni a Tisza-tavi Ökocentrumhoz és részt venni egy jól megszervezett, laza napon, ahol szól a szuper zene, frissen sülnek az ételek és amerre csak a szem ellát, jókedvű családok lepik el poroszlói vidéket.

Az idei Szent István napi Ünnepség 2018. augusztus 18-én lesz Poroszlón: Zenevonat Szuperkoncert az LGT sztárjaival a Szabadstrandon! 

Somló Tamás elvesztése után az LGT ugyan nem koncertezik már, de a legendás zenekar két tagja, Karácsony János és Solti János továbbra is fellép a Zenevonat Szuperkoncerteken. Poroszlón a Szent István Naphoz kapcsolódó programban - szombaton este 21 órától - zenélnek majd a Szabadstrandon.

A gitárokon Karácsony János, a dobok mögött pedig Solti János kápráztatja el a közönséget, kiegészülve még két mai tehetséges előadóval: Veres Mónika Nikával, aki az LGT tagjai által női előadóknak írt dalokat adja elő (Játssz még, Hello, Szólj rám, ha hangosan énekelek), illetve Heincz Gábor Bigával, aki egy tv műsor kedvéért áthangszerelt néhány LGT klasszikust, ami olyan jól sikerült, hogy az eredeti tagok kérésére, a Zenevonat koncerteken is ebben a verzióban hangzanak el.

Az élőzenei kíséretet az Abrakazabra zenekar biztosítja, Ők a produkció megálmodói és hazánk legfoglalkoztatottabb zenekara, az ország kiemelt előadóival dolgoztak már együtt hazánkban és külföldön egyaránt.

 

A program időpontja: 2018.08.18.

Helyszín: Poroszló, Szabadstrand, Rendezvénytér

 

Jegyárak, kedvezmények >

Hasonló ajánlatok
Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Húsvét a Diósgyőri várban

1 500 Ft/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×