2 300 Ft-tól/fő - Bonnie és Clyde musical a Városmajori Szabadtéri Színházban
Érvényes: 2018.07.13, 2018.07.14
Szabad Tér Színház
  • Magyarország, 1122 Budapest
    Városmajor hrsz: 6835/17
  • +36 1 375 5922
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Magyarországi ősbemutatóval készül a Színház-és Filmművészeti Egyetem, a debreceni Csokonai Színház együttműködésével, melynek tárgya nem más, mint az örökzöld rablópáros Bonnie és Clyde története, ráadásul musicalben!

A gengszterlegendából készült népszerű Broadway-musical július 13-án érkezik Budapestre, egyenesen a Városmajori Szabadtéri Színpadra!

Bonnie és Clyde híres-hírhedt gengszterszereleme körül már akkor hatalmas kultusz keletkezett, amikor az elvadult gyilkos szerelmespár tagjai, Bonnie Elizabeth Parker és Clyde Chestnut Barrow még aktívak voltak. A sajtót és a közbeszédet élénken foglalkoztatta az őket övező minden kis mozzanat, valósággal ünnepelték őket, haláluk után pedig gyorsan legendává váltak. A Warren Beatty és Faye Dunaway főszereplésével készült, mára kultikussá vált, 9 Oscar-díjra jelölt film, valamint a legendás életepizódok alapján készült el 2011-ben a sikergyanús Broadway-musical, mely az eredeti történethez és annak utóéletéhez hűen keveri a különböző műfajokat: a zene, a mozgás és az érzelmes prózai jelenetek mellett filmes bejátszások gazdagítják nemcsak a látványt, hanem a történetet is.

Az előadás magyarországi ősbemutatója idén júliusban valósul meg a Városmajori Szabadtéri Színpadon a Szabad Tér Színház produkciójában, a debreceni Csokonai Színház és a Színház-és Filmművészeti Egyetem színész és film szakos hallgatóinak közreműködésével.
 
A Music Theatre International (Europe): www.mtishows.eu céggel kötött szerződés alapján a Hartai Zenei Ügynökség közreműködésével kerül színpadra a mű.

Szövegkönyv: IVAN MENCHELL
Dalszöveg: DON BLACK
Zene: FRANK WILDHORN
Fordította: HUBAI GERGELY

 

Az előadás időpontja: 2018. július 13. péntek, és 14. szombat, 19:30

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad 

 

További részletek megtekintése >

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×