Városrejtély - Balatonföldvári nyomozás
Érvényes: 2018.04.15 - 2018.10.31
Balatonföldvári Turisztikai Egyesület
  • Magyarország, 8623 Balatonföldvár
    Petőfi u. 1.
  • +36 84 540 220
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nyomozzon egy gyilkosság nyomában és közben fedezze fel Balatonföldvár városát töviről hegyire!

A játékos városismertető túra érdekes és izgalmas formában kalauzolja végig a városba érkező turistákat. A séta során megismerhetjük Balatonföldvár csodálatos helyeit, látnivalóit.

Megtudhatjuk, hogy miért kellett meghalnia Heltai Károlynak. A nyomokra a város különböző pontjain bukkanhat rá az, aki részt vesz a játékban. Az oknyomozás a Tourinform irodánától indul és ott is végződik, itt minden szükséges eszközt biztosítanak a bűneset feltérképezéséhez.

A krimi története a századforduló elején játszódik, az úri közönség a balatonföldvári Hungária kaszinóban gyülekezik, ám amit még senki sem sejt, hogy tragédia közeledik. A kaszinóban a csend egyre jobban terjed…emberölés történt!

Az igazság feltárása a játékosokra vár. Feladatuk lesz a nyomozás során, hogy kiderítsék, hogy ki, mikor, miért, és milyen módon tette el láb alól Heltai Károlyt. A nyomozókörút megtétele során, a megtalált mozaikdarabkákból végül összeáll a kép, és fény derül eme szörnyű tett körülményeire.

A játékosok a bűneset felgöngyölítése után és helyes megfejtés birtokában egy jelképes meglepetést kapnak a Tourinform irodában.

A túra átlagos időtartama: 1,5-2 óra

A túra önállóan bejárható és ingyenes!

 

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×