1 500 Ft/fő - Gyereknapi Halász Judit koncertek Debrecenben
Érvényes: 2018.05.27
Kölcsey Központ
  • Magyarország., 4026 Debrecen
    Hunyadi utca 1-3.
  • +36 52 518 400
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5684 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Halász Judit gyereknapon a debreceni kisközönségét örvendezteti meg nagyszerű dalaival. Május 27-én a Kölcsey Központ ad helyet ennek a szuper koncertnek, melyet nem csak a gyerekek fognak élvezni, hanem minden bizonnyal a művésznő dalain felnőtt korábbi nemzedékek is! Igazi családi program várja Önöket!

 

Halász Judit közel harminc éve énekli magyar költők verseit, a hazai könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – generációk cseperedtek fel zenéjét hallgatva.

A koncerten több mint 20 lemez zenei anyagából hallható válogatás, mely csokorba fogja egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb dalait.

A művésznő legfontosabb küldetésének tartja fenntartani a gyerekek magyar költészet iránti érdeklődését, és dalok formájában, észrevétlenül, szórakoztatva tanítani.

A gyerekek – Magyarországon elsőként – a Mosoly-Rend lovagjának választották. A Vigszinház tagja, – a magyarországi UNICEF elnökségi tagja. A magyar állam Jászai Mari- és Érdemes Művész-díjjal, a Magyar Köztársasági Tiszti Keresztjével, valamint Kossuth díjjal jutalmazta eddigi munkáját.

 

A koncertek időpotjai: 2018.05.17. 11:00 és 15:00 óra

Helyszín: Debrecen, Kölcsey Központ

Belépődíj: 1 500 Ft-tól /fő
1 éves kor alatt ingyenes.

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×