1 500 Ft-tól/fő - Atlantic Flight – vízi cirkusz a Fővárosi Nagycirkuszban
Érvényes: 2018.04.07 - 2018.09.09
Fővárosi Nagycirkusz
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Állatkerti körút 12/a
  • +36 1 343 8300
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5594 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Ne hagyják ki idén a Fővárosi Nagycirkusz lélegzetelállító vízi cirkuszát!


Az április 7. és szeptember 9. között látható előadás minden képzeletet felülmúl és valódi élménnyel gazdagítja a látogatókat!

Az új műsorban egy fantasztikus utazásra invitálják a nézőket. Fekete Péter, a Főváros Nagycirkusz igazgatója elmondta: az Atlantic Flight – Nagy cirkuszi utazás című műsorban szabadon szárnyra kap a képzelet és a közönség egy varázslatos repülő fedélzetén járhatja majd be a világ csodás helyszíneit – egy bátor kapitány és csinos stewardessei vezetésével.

Az Atlantic Flight című műsorban a két éve, az Atlantisz gyermekeiben már hatalmas sikerrel bemutatkozott vízi cirkuszi porondtechnika tér vissza. A különleges vizes technika igazi kuriózum a magyar cirkuszművészet történetében, ennek köszönhetően egy egyedülálló vízi cirkuszi show-t láthatnak: a közel nyolcvantonnányi szerkezetrendszert négy kamion szállítja majd a cirkuszba, hogy a porondon felépülhessen a különleges, hétszáz fúvókából álló, süllyesztő- és emelőrendszerrel ellátott szökőkút. Néhány napon belül a manézs egy hatalmas, monumentális méretű medencévé alakul át, amelyet csaknem 11 ezer liter vízzel töltenek fel.

Ki ne képzelte volna el, amikor kisgyerek volt, hogy egyszer csak, ahogy behunyja szemét, egy repülőn ül, és két szempillantás alatt bárhol ott teremhet, ahová csak rábök az ujjával az otthoni forgó földgolyóbison. Ha éppen az eszkimók és fókák birodalmában szeretne hógolyózni, csak pislognia kell egyet. Ha bennszülöttekkel akar embermagas elefántfűben lopakodni, az megint csak egy pislantásnyira van a gyerekszobádból. Vagy ha felmászna egy felhőkarcoló tetejére, vagy végig szaladna a kínai nagy falon, vagy pizzázna a pisai ferde torony árnyékában, az is csak olyan messze van, hogy egy szemhunyással elérheti!

Az Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás vízi cirkusz előadáson fellép a Duo Funcoholics kínai rúdszámukkal, amivel a XII. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztiválon ezüst-díjat nyertek!

 

Az előadás látható: 2018.04.07-09-09. között

Jegyárak: 1 500 Ft-tól/fő

 

További részletek megtekintése >

Hasonló ajánlatok
Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft.

Húsvét a Diósgyőri várban

1 500 Ft/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×