3 500 Ft/fő - 3D Gallery Budapest, ahol a képek életre kelnek
Érvényes: 2018.01.08 - 2019.02.28
3D Galéria Budapest
  • Magyarország, 1065 Budapest
    Bajcsy Zsilinszky u. 17.
  • +36 30 211 8863
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5594 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Ez az a hely, ahol nem tilos, hanem kötelező használni a fényképezőgépet! A 3D Gallery Budapest egy interaktív galériában nem a csöndé a főszerep és minden a kreativitáson múlik. 

Ideális program az egész családnak, baráti társaságoknak vagy akár munkahelyi kollektíváknak. Látogassanak el ide pár kacagós, szabad, művészettel átitatott órára! A jókedv garantált!

A feladat, hogy részeseivé váljanak a 3D-s többségében kézzel készített olajfestményeknek! Lehetnek egyszerre rendezők, koreográfusok vagy modellek. Ez egy Európában még egyedülálló szórakozási forma, amit csak itt lehet kipróbálni: ejtőernyőzés közben vagy átugrana egy vulkán lávája fölött? Itt ezt is megteheti!

Először lehetőségük van korlátlan mennyiségű képet csinálni a saját telefonokkal, majd ha ezzel végeztek, akkor a galéria profi munkatársa is körbevezeti Önöket, hogy segítsen elkészíteni a legjobb, legviccesebb közös képeket. A végén pedig a kedvenc képeket nyomtatott formában is megkapják, sőt az összes itt készült képet e-mailen is elküldik a csapatnak.

Mert minden, ami művészet, az emberből fakad!

 

Jegyárak:

Felnőtt: 3 500 Ft /fő

Családi jegy: 8 000 Ft

Csapatépítő jegy: 4 000 Ft/fő

Iskolás program: 1 800 Ft/fő

 

További részletek megtekintése és jegyvásárlás >

 

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×