29 EUR/fő - Frankfurt, Köln, Düsseldorf - Egymást érő metropoliszok nyomában
Érvényes: 2018.01.03 - 2018.12.21
Wasteels Utazási Iroda
  • Magyarország, 1087 Budapest
    Kerepesi 2 - 6., Keleti pályaudvar, 9. vágány
  • +36 1 210 2802
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5702 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Barangolja be kedvezményes menetjegyekkel Németország nagyvárosait! Egymást érő metropoliszokkal találkozhat, ha elindul a Franfurt-Bonn-Köln-Düsseldorf vonalon.

A Majna menti Frankfurt egyszerre tekint a múltba, Goethe szülővárosaként, a nagy költő korát a Römer környékén egyre nagyobb számban újjászülető favázas házakkal, és az Ebbelwei-viertel almabor-kiméréseivel – ahol a mai napig mázas korsókból tölthetjük metszett poharakba a frissítő nedűt – s nyit ablakot a jövőre a Németországban egyedülálló felhőkarcolókkal, s New York-hoz hasonlóan „Mainhattan” toronyházaiban is komoly pénzügyi élet zajlik.

A világvárosi nyüzsgés helyett azonban a vonatokkal továbbutazva pár órán belül megérkezhet a Rajna-völgy váraihoz és szőlőskertjeihez. Ennek kapuja Koblenz, ahol Luxemburg irányába is átszállhat. De leszállhat Gutenberg városában, Mainzban, vagy Beethoven szülőházának és a legújabb kori német történelem politikai színpadának otthont adó Bonnban. A nemcsak a Dóm miatt megtekintésre érdemes Kölnből, vagy az európai divat illetve japán lakosság egyik fő metropoliszából Düsseldorfból könnyen felkereshető Aachen, a Ruhr-vidék kultúrközponttá átalakított bányái, vagy éppen Belgium és Hollandia is.


Menetrend:
Budapestről Frankfurtba, Kölnbe és Düsseldorfba legegyszerűbben és a legkedvezőbb áron bécsi átszállással lehet eljutni, éjszaka. Bécsből Németországba az Osztrák Vasút (ÖBB) éjszakai vonata, a Nightjet közlekedik.

 

Árak: 29 EUR-tól/fő

A Bécs és Düsseldorf közötti éjszakai vonatra korlátozott számban válthatók kedvezményes SparSchiene menetjegyek, amelyek a helybiztosítás árát is magukban foglalják. Ezekhez Budapest és Bécs között kedvezményes csatlakozó menetjegy váltható. A SparSchiene menetjegyek cseréje és visszaváltása nem lehetséges.


További információkért kérjük, érdekődjön közvetlenül a Wasteels Utazási Iroda következő elérhetőségeinek egyikén: +3612102802 vagy az info@wasteels.t-online.hu e-mail címen.

 

 

 

 

Wasteels Utazási Iroda

Kiránduljon vonattal a Felvidék kapujába

6 EUR-tól/fő
Wasteels Utazási Iroda

Salzburg, a varázslatos barokk város

69 EUR
Wasteels Utazási Iroda

Kiránduljon Pozsonyba, utazzon vonattal!

9 EUR/fő
Wasteels Utazási Iroda

Utazzon Svájcba kényelmesen már 39 EUR áron!

39 EUR /fő
Wasteels Utazási Iroda

Utazzon vonattal Németországba 29 EUR-tól!

29 EUR /fő
Wasteels Utazási Iroda

Vonattal kényelmesen az Arany Prágába

19 EUR /fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Hasonló ajánlatok
Tickair Utazási Iroda

Egy hetes napfényes vakáció Tenerifén

167 990 Ft/fő/7éj
Dvorac Trakošćan,

Mesebeli várkastély a Zagorjén: Trakostyán

40 Kuna/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×