16 000 Ft /fő - VinCE Budapest Wine Show 2019
Érvényes: 2019.04.25 - 2019.04.27
Várkert Bazár
  • Magyarország, 1013 Budapest
    Ybl Miklós tér 2-6.
  • +3612250554
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ha értékelik a kiváló minőségű borokat, a tökéleteset keresik a gasztronómiában is és szívesen ismerkednének meg egyéb gasztro kiállítók termékeivel is, akkor a VinCE Budapest Wineshow-n a helyük 2019-ben is!

2019 tavaszán immár 10. alkalommal várja a szakmai és a borkedvelő látogatókat Magyarország legismertebb és legszínvonalasabb beltéri boros rendezvénye. A hazai kínálat legjavát felvonultató háromnapos rendezvényen nem csak kiváló magyar borokat, de kiemelkedő külföldi tételeket, párlatokat, gasztronómiai ínyencségeket is kóstolhatnak a vendégek. A több mint 20 mesterkurzus és workshop során a pezsgőktől a párlatokig izgalmas témák kerülnek terítékre, neves előadók kalauzolásával.

Ahogy a név is jelenti, a rendezvény elsősorban a borról szól (vin), és Közép-Európában várja vendégeit (CE=Central Europe). A rendezvényen 160 kiállító állít ki, magyar és szomszédos országbeliek, illetve néhány távolabbi borászat is kóstoltatja borait.

A borok mellett a pálinkák is jelentős szerepet kapnak, a legjobb pálinkafőzdék termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók. Egyéb gourmet-termékek – sajtok, olívaolajak, különleges kolbászok és sok más is – ugyancsak helyet kapnak a rendezvényen.

A kiállítás mellett ültetett borkóstolókon – mesterkurzusokon – és interaktív workshopokon kóstolhatnak, tanulhatnak a borkedvelők, naprakész információt és hatékony segítséget kaphatnak a borászatok.

 

VinCE Budapest Wineshow a borimádók számára maga a paradicsom, ahonnan nem akarnak majd hazamenni!


Egyedülálló kóstolási lehetőség
A kivételesen nagy borválasztékot felsorakoztató eseményen vendégeink szabadon kóstolhatják meg a kiállított borok bármelyikét, újdonságokat, jól ismert kedvenceket vagy kiemelkedő minőségű prémium tételeket.

Felejthetetlen élmény
A VinCE Budapest erőssége a széles kiállító körön és az igényes borértő közönségen túl a kiegészítő programok sokszínűségében rejlik. A világ legismertebb márkáit és termelőit felvonultató több mint 20 mesterkurzus és interaktív workshop az ismeretszerzésen túl inspiráló történeteket és életre szóló kóstolási élményeket is kínál.
Újdonság, hogy a 10. születésnapját ünneplő VinCE Budapest idén először a Vinagora borverseny díjnyertes tételei bemutatkozásának is otthont ad.

A minőség garanciája
Nem túlzás, hogy a kiállítótérben kóstolható borok a hazai választék színe-javát felvonultatják: a kiállító pincészetek körébe ugyanis csak azok kerülhetnek be, akiknek a bora a VinCE magazin valamelyik bortesztjén legalább négycsillagos, azaz kiváló minősítést ért el.

A VinCE Budapest Wine Show 2019-ben is kihagyhatatlan borszakmai fórum és társasági esemény!

További információ: vincebudapest.hu – az oldalt folyamatosan frissítjük

Jegyértékesítés: https://vincebudapestjegy.hu

 

A program időpontja: 2019.04.25 - 27.

Helyszín: Várkert Bazár

Jegyek: 16 000 Ft/fő/nap vagy ALL IN jegy: 70 000 Ft /fő

 

 

Hasonló ajánlatok
ARAZ Étterem

Ebédszünet az ARAZ-ban

1 990 Ft/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×