500 Ft/fő - Zsindelyes Pálinkakóstolás
Érvényes: 2017.08.02 - 2018.12.23
Zsindelyes Pálinkafőzde
  • Magyarország, 4245 Érpatak
    Zsindelyes tanya 1.
  • +36 42 290 316
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5716 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Tökéletes hétvégi programnak ígérkezik télen-nyáron a Zsindelyes Pálinkafőzde színes gasztronómiai kínálata.

Az ide látogató szakmai körbevezetéssel tekintheti meg a gyümölcsfeldolgozás szakaszait, illetve a Zsindelyes Pálinkafőzde főzőberendezéseit. Majd ezután a főzde szomszédságában található Kóstolóházban megismerheti a Zsindelyes történetét, miközben a tematikus múzeumként is felfogható Kóstolóháznak minden zugát felfedezheti.

Legyen akár egyéni látogató, vagy érkezzen családdal, kollegákkal, baráti társasággal, a Zsindelyes Pálinkaház sok szeretettel fogadja Önöket!

 Pálinkatúra csomagok, árak

 

Csomag 1.: Üzemlátogatás

A pálinkafőzési folyamat megtekintése/ismertetése - Hogyan lesz a magyar, nap érlelte    gyümölcsből minőségi pálinka? Ezt a programot hétköznapokon tudják választani (8.00- 16.00 között), létszámtól függetlenül. Csomagár: 500 Ft /fő

Csomag 2.: „Katonázgató” Csomag*

Régen a tanyákon pálinkával indult a nap, majd jött a reggeli. Ezzel már jó hangulatba került az ember és kellő energiát gyűjtött egész napos teendőihez. Ugyan csomagunk nem kimondottan reggelire szól, a cél ugyanaz: étkezés közbeni ízletes falatokkal garantáltan megalapozzuk a jó kedvét a nap további részéhez! A pálinkafőzés folyamatának szakképzett kísérővel történő végigkísérése után a Zsindelyes Kóstolóházban érzékszervi bemutatóval egybekötött pálinkakóstolásra van lehetőség (4x2cl), miközben az asztalon finom harapnivaló illatozik (sajt-kolbász tál / lapcsánka / kenyérlángos).
A programot hétköznapokon és hétvégén is igénybe vehetik, előzetes bejelentkezés esetén. (10 főtől várjuk kedves Vendégeinket, teremkapacitásunk miatt a maximum létszám 80 fő)!
Csomagár: 3.300 Ft /fő

 

Csomag 3.: „Egytálas a kamrából” Csomag

Milyen jó is volt az, amikor anyáink és nagyanyáink csak benyúltak egy kis kolbászért a kamrába és nem sokára már mindent betöltő illata volt a finomságnak, amit abból készített! Ezeket az emlékeket időről időre felelevenítjük magunkban, és mindig azzal zárjuk: "Na majd én is megcsinálom ezeket az ételeket!" Ha ellátogat Kóstolóházunkba, egy ilyen élményt nyújtunk Önnek, házias ízekkel készült káposztás-kolbászos nokedlit, melyhez természetesen a pálinka is dukál. A pálinkafőzés folyamatának szakképzett kísérővel történő végigkísérése után a Zsindelyes Kóstolóházban érzékszervi bemutatóval egybekötött pálinkakóstolásra van lehetőség (4x2cl), miközben az asztalon ínycsiklandó étel várja Önt. A programot hétköznapokon és hétvégén is igénybe vehetik, előzetes bejelentkezés esetén. (10 főtől várjuk kedves Vendégeinket, teremkapacitásunk miatt a maximum létszám 80 fő)!
Csomagár: 3.600 Ft /fő


Csomag 4.: „Tanyasi Romantika” Csomag

A pálinka kiváló élettani hatással van a szervezetre, mind étkezés előtt, mind étkezés után, sőt étkezés alatt is. Ezért is ajánljuk pálinkakóstolás mellé tanyasi tálunkat, mely sült húsos szalonnából, sült házi jellegű kolbászból, főtt füstölt csülökből és tarjából, zöldségekből áll, ami megfelelő alapját képezi az elfogyasztott pálinkának. A pálinkafőzés folyamatának szakképzett kísérővel történő végigkísérése után a Zsindelyes Kóstolóházban érzékszervi bemutatóval egybekötött pálinkakóstolásra van lehetőség (4x2cl), miközben az asztalon ínycsiklandó étel várja Önt.
Csomagár: 5.100 Ft /fő

 

Csomag 5.: „Újító” Csomag

Zsindelyes kóstolóházunk a modern újítások felé nyit ezzel a menüvel, egy új elkészítési módnak hódolva: pálinka hozzáadásával készíti el az ételt. Házunk specialitása a Zsindelyes Kacsamell, amelynek páratlan ízét az előzetesen fűszeres meggypálinkában pácolás adja meg. A rostlapon kisütött kacsamell ízét tovább emeli a meggymártás és mentás burgonyás köret. Jöjjön el hozzánk és kóstolja meg ételkülönlegességünket, mely mellé Újfehértói Ágyas Meggy Pálinkát ajánlunk, hogy teljes legyen a gasztronómiai élmény! A pálinkafőzés folyamatának szakképzett kísérővel történő végigkísérése után a Zsindelyes Kóstolóházban érzékszervi bemutatóval egybekötött pálinkakóstolásra van lehetőség (4x2cl), miközben az asztalon ínycsiklandó étel várja Önt.
Csomagár: 5.500 Ft /fő

 

Csomag 6.: „Frissen a kemencéből” Csomag*

Udvarunkon található egy búbos kemence, amelyben nagyanyáink receptjei alapján készítjük el Önöknek a régmúlt ízeit, hogy a pálinka mellé ízletes, gőzölgő falatokat fogyaszthassanak! Az alábbi ételek közül választhat: Csülök Pékné módra / Kacsacomb hagymás burgonya ágyon párolt káposztával / Orjaleves és töltött káposzta / Baconben sült csirkecomb, vele sült burgonyával A pálinkafőzés folyamatának szakképzett kísérővel történő végigkísérése után a Zsindelyes Kóstolóházban érzékszervi bemutatóval egybekötött pálinkakóstolásra van lehetőség (4x2cl), miközben az asztalon ínycsiklandó étel várja Önt.
Csomagár: 5.900 Ft /fő

 

Csomag +

Desszertet is van lehetőség kérni a választott menü mellé. Tudjuk ajánlani: palacsintát (túrós, kakaós, almás, ízes) vagy rétest!

Csomagár: 800 Ft /fő

 

Bármely programunk igénybevétele esetén előzetes bejelentkezés szükséges! (Minimum 2 nappal korábban.)

A *-gal jelölt menük esetén a csomagár egyféle étel fogyasztását foglalja magába a felsorolt választékból!

Kérdése van? Visszahívjuk!×