11 990 Ft/fő - Kutyafogatozás a Mátrában
Érvényes: 2017.08.01 - 2018.05.27
Kutyafogat túra Mátrafüred
 • Magyarország, 3232 Mátrafüred
  Parádi út 25.
 • +36 30 923 9252
 • email
 • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Európa bajnok kutyafogathajtó vezetésével 8-12 Husky által húzott 3 fős kutyaszán nem csak hóban próbálható ki. Nyáron 4-5 fős Husky carral is lehet túrázni, amit 10-12 kutya húz. 

A vendégek körében a legkedveltebb standard túrán testközelből csodálhatják meg a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét.
Az izgalmas és jó hangulatú kirándulás során betekintést nyernek a bajnok kutyusok és gazdájuk nem mindennapi életébe.

Az évszakonként más-más arcát mutató Mátra hegység változatos állat- és növényvilága, valamint a túrát szinte végig kísérő, csörgedező patakok látványa felejthetetlen élményt nyújtanak azoknak is, akik már nem először járnak ezen az útvonalon.

A túra során lehetőség nyílik a kutyusokkal barátságot kötni, megsimogatni őket és közös képeket készíteni.

Túra típusok, árak:


1. Standard túra, ára:
 11.990 Ft /fő

    Teljes programidő: ~2 óra
    Indulás: Mátrafüred, Parádi út 23.
    Érkezés: Mátrafüred, Parádi út 23.

A vendégeink körében már igencsak megkedvelt Standard túrán testközelből megcsodálhatjuk a szánhúzó Huskyk erejét, ügyességét, kitartását és hűségét.

Az izgalmas és jó hangulatú kirándulás során betekintést nyerünk a bajnok kutyusok és gazdájuk nem mindennapi életébe. Az évszakonként más-más arcát mutató Mátra hegység változatos állat- és növényvilága, valamint a túrát szinte végig kísérő, csörgedező patakok látványa felejthetetlen élményt nyújtanak azoknak is, akik már nem először járnak ezen az útvonalon. A túra során lehetőség nyílik a kutyusokkal barátságot kötni, megsimogatni őket és közös képeket készíteni.

Igen, érdekel!2. Extrém túra, ára: 13.990 Ft /fő

 • Teljes programidő: ~2 óra
 • Indulás: Mátrafüred, Parádi út 23.
 • Érkezés: Mátrafüred, Parádi út 23.

A szürkületben induló Extrém túra során a külsőleg a farkasokhoz nagyon hasonlító Husky kutyusok szemszögéből csodálhatjuk meg az éjszakai vadont, és részesei lehetünk a préda utáni hajtóvadászatnak.

Korom sötétben érkezünk meg a fáklyákkal kivilágított végállomásunkra, ahol a tábortűz mellett forró teát/forralt bort kortyolva, nyársalt zsíros kenyeret fogyasztva beszélhetjük át a „farkas kalandot” a bajnok hajtóval. Ezt a túrát az igazán bevállalósoknak ajánljuk!. A túra során lehetőség nyílik a kutyusokkal barátságot kötni, megsimogatni őket és közös képeket készíteni.

Igen, érdekel!

 

3. Extra túra, ára: 15.990 Ft /fő

 • Teljes programidő: ~2,5 óra
 • Indulás: Mátrafüred, Parádi út 23.
 • Érkezés: Mátrafüred, Parádi út 23.

A már jól bevált Standard túránkat bővítve, nemrég „kitapostuk” új, Extra túránk útvonalát.

A kutyusok és gazdájuk segítségével átszelve a vadregényes dombokat és kanyargós völgyeket, meghódítjuk a Mátra egy eddig kevésbé ismert részét. A túra során megválaszolásra került kérdések és megtapasztalt élmények hozzásegítenek ahhoz, hogy utunk végén elmondhassuk magunkról, hogy „ráléptünk a szánhúzó kutyák ösvényére”. A túra során lehetőség nyílik a kutyusokkal barátságot kötni, megsimogatni őket és közös képeket készíteni.

Igen, érdekel!


A programon korhatár nélkül bárki részt vehet egész évben!

Kérdése van? Visszahívjuk!×