1 500 Ft - Anyák napi libegőzés Eplényben
Érvényes: 2019.05.05
KalandHegy Eplény
  • Magyarország, 8413 Eplény
    Malomvölgyi út 1/c
  • +36 70 425 7674
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Anyák napi Libegőzés a Kaland Hegyen!
Mindig azon gondolkozott, hogy milyen meglepetéssel készüljön Édesanyjának? Hát itt a megoldás!

Látogassanak el Eplénybe 2019. május 5-én a KalandHegyre és adjon libegő élményt Édesanyjának INGYEN! Ugyanis ezen a hétvégén anyukák és nagymamák ingyen libegőzhetnek Eplényben!

Eplény Veszprém megyében, a zirci medence és a veszprémi fennsík vízválasztóján, gyönyörű környezetben fekszik. Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is, ezért egyre népszerűbb kirándulóhely nyáron és télen is. Nyáron minden korosztálynak kitűnő szórakozást nyújt libegőnk, melyről csodás kilátás nyílik a környező tájra.

Árak:
Felnőtt: 1500 Ft
Gyerek/Diák/Nyugdíjas: 1000 Ft
Családi (4 főre): 4400 Ft
6 éves aluli gyermekek részére ingyenes!

Édesanyáknak 2019. május 5-én ingyenes!

1 libegőjegy oda-vissza szól, tehát ha a hegytetőn kiszálltok, vissza is hoz benneteket a libegő!


Az eplényi KalandHegy a Bakony legizgalmasabb játékországa, amely teljes kikapcsolódást nyújt az egész családnak.

  • Eplényi Libegő: Mesebeli bakonyi környezet, csodálatos kilátás és csicsergő madarak! Élje át az Ámos-hegy csodálatos világát egy békés, különleges libegőzéssel! Télen síliftként, nyáron libegőként üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, ami 15 perc alatt juttat fel a hegy tetejére! A hegytetőn az Ámos-hegyi kilátó várja, ahonnan ha tiszta az idő akár még a Balatonig is ellátni! Tökéletes családi program!
  • Bringaréna: Magarország egyetlen felvonós bringaparkja, az eplényi Bringaréna a gravity stílus szerelmeseinek is biztosítja, hogy kiépített és karbantartott pályákon, legálisan űzhessék kedvenc sportjukat, élvezhessék az adrenalin függőség élményeit.
  • Family Park: Hamarosan!
  • Álmos-hegyi BBQ Étterem: BBQ és Grill ételekkel készülünk vendégeink számára, formabontó tálalással családias környezetben!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×