1 000 Ft/fő - Interaktív repülős élmények Szolnokon!
Érvényes: 2019.01.01 - 2020.01.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5598 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Magyarország legnagyobb repülőmúzeuma, a szolnoki RepTár nem csupán egy katonai repülőgép emlékpark, hanem egy remekül átgondolt, európai színvonalú tematikus élménypark rengeteg szórakozási lehetőséggel. Számtalan interaktív eszköz, 4D mozi, szimulátor kínál különleges élményt nemcsak a repülés fanatikusainak, hanem akár kisgyerekes családoknak is.

Az Év Turisztikai Attrakciója 2016-ban címmel büszkélkedő RepTár Szolnoki Repülőmúzeum hatvanezer négyzetméteren mutatja be a interaktív eszközökkel a magyar repüléstörténetet. Különleges gyűjteménnyel rendelkezik, amely nem csak Magyarországon, de Európában is egyedülálló kiállítóhely. A kiállított eszközök mellett kézzel fogható repülési élményt kínál a MiG-29 szimulátorpark. A 18 férőhelyes 4D Mozi 360 fokos körbetekintést biztosító VR szemüvegekkel fokozza az élményt, ahol ejtőernyős és repülős filmeket tekinthetnek meg a látogatók. Népszerű az erőt és állóképességet próbára tevő katonai akadálypálya és a hangár melletti szabadtéri tematikus játszótér. A múzeum igazi emlékpark, családi szórakozást kínáló élménypark is egyben. Az Indóház földszintjén étterem és kávézó fogadja az elpilledt látogatókat.

A RepTár, Szolnok város repülőmúzeuma, egyedülálló repüléstörténeti kiállítóhely Kelet-Európában. A múzeum több mint 4 500 m2 fedett kiállítóterével, és mintegy 60 000 m2 alapterületével már mérete okán is figyelemre tarthat számot. A múzeum több, mint egy nagy repülőgép emlékpark. Az itt található nyugdíjazott és restaurált gépek mellett ugyanis megannyi interaktív eszköz kínál különleges élményt a látogatóknak. A RepTár nem csak kiállítóhely, de élményeket és szórakozást kínáló tematikus park is, amely a repülés szerelmesei mellett remek kikapcsolódást kínál családoknak, baráti társaságoknak.

A kiállított repülő szerkezeteken túl – melyek közül többnek a botkormánya mögé is beülhetünk – megannyi érdekesség várja a látogatót: hajtóművek, légvédelmi eszközök, különböző relikviák segítenek megismerni a magyar repülés történetét. A haditechnika iránt érdeklődők örömére minden repülőgép, helikopter részletes specifikációval kerül bemutatásra. Akiket az adatok kevésbé kötnek le, azok számára interaktív- és elektronikai eszközök teszik élvezetessé a múzeumi sétát. A gyerekeket játszótér, a felfrissülni vágyókat kávézó, a kalandorszívűeket pedig akadálypálya várja.

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum meglátogatása egy teljes napot felölelő, gazdag program családoknak és baráti társaságoknak is. A RepTárban különböző élményelemek kipróbálására nyílik lehetőséged. Már SZÉP kártyával is látogathatod a múzeumot.

 

Nyitvatartás: K-V 10-18 óráig

További részletekért kérjük, látogasson el a Reptár weboldalára!

 

HungaryCard kártyával kedvezményesen vehet részt a kalandozáson.

 -   Kedvezményét, melynek mértéke 50a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. HungaryCard PLUS kártyához 2 db E-szelvényt, a HungaryCard BASIC kártyához pedig 2 db E-szelvényt lehet felhasználni.
- A kártya felmutatásával korlátlan alkalommal igénybe vehető a 20% kedvezmény a kártya érvényességi idejéig (2020.01.31.) 

         A fenti kedvezmények csak az ételfogyasztásra vonatkoznak.

 

 A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

                                    

 

 

  

Kérdése van? Visszahívjuk!×