1 000 Ft/fő - Habzó gasztrokult Szolnokon
Érvényes: 2019.01.01 - 2020.01.31
Hungary Card
 • Magyarország, 1056 Budapest
  Váci u. 78-80.
 • +36 1 267 0896
 • email
 • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5598 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

A Sörmúzeum nem csupán egy különleges, Magyarországon párját ritkító tárlat, hanem stílusos és igényes vendéglátóhely egyedi atmoszférával, továbbá egy valóságos sörfőző manufaktúra is egyben.

Mi a Sörárium?

Szolnokon egyedülálló élmény során kerülhetsz közelebb a sörkultúrához. A Sörárium, a hazai sörmúzeum több mint 1000 négyzetméteren mutatja be a sör és a sörfőzés történetét 300 interaktív eszköz segítségével. A kiállítás a hagyományos tárlat mellett a legkorszerűbb digitális eszközökkel, nagyméretű érintőképernyős asztalokkal, tabletekkel és kinect mozgásvezérelt játék segítségével interaktívan mutatja be a sör történetét. A Sörárium interaktív sörmúzeum, sörfőzde és gasztropub egyben. Olyan turisztikai és vendéglátó hely, aminek szellemiségét átjárja a sörkultúra iránti tisztelet, és ezt a megbecsülést Magyarországon egyedülálló gasztrokulturális tér létrehozásával fejezi ki. A sörmúzeum és étterem a szolnoki városháza hűvös, hangulatosan kialakított pincéjében található. Steampunk stílusban kialakított, modern, digitális környezetben élvezheted a különleges söröket és ismerheted meg a sörtörténet izgalmas eszközeit és pillanatait. Ez az exkluzív miliő akár több órás programoknak is helyszínéül szolgálhat. Ajánljuk kalandot keresőknek, a sörital szerelmeseinek, baráti társaságoknak, sőt családok számára is. Tapasztald meg a hagyományok és a modern technika elegyét a Sörárium interaktív kiállítóhelyén!

 • Sör- és eszköztörténeti kiállítás
 • Étterem és söröző, finom ételekkel és egyedi sörkülönlegességekkel
 • Interaktív ismeretterjesztő eszközök és játékok
 • Látványsörfőzde, plakátkiállítás és panoptikum
 • Gyerekfoglalkoztató

 

Nyitva tartás

Sörmúzeum

Kedd-Vasárnap   10:00 – 18:00

Étterem, söröző és látványsörfőzde

Minden nap: 11:00 – 23:00

(Konyha: 11:00-22:00)

Terasz

Minden nap 10:00 – 23:00

  

További információért látogasson weboldalunkra!

  

HungaryCard kártyával a Sörárium múzeum időszaki kiállítását kedvezményesen tekintheti meg.

a kedvezmény a múzeum időszaki kiállításaira szóló belépőjegyek árából 2 fő részére.   

Kedvezményét, melynek mértéke 50% a kinyomtatott szelvénnyel és plasztik kártyával tudja érvényesíteni. HungaryCard PLUS kártyához  és a HungaryCard BASIC kártyához 1 db E-szelvényt lehet felhasználni.

 A 64428 kuponkód segítségével 10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>        
  

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×