350 EUR/2 fő/4 éj - Töltse a munka ünnepét a Toszkán-tengerparton!
Érvényes: 2018.04.30 - 2018.05.04
Apollo Viareggio
  • Olaszország, 55049 Viareggio (Toszkána)
    Viale Carducci 76
  • +36 70 455 4010
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 4982 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Májusban már kellemes az idő, tökéletes kirándulásra, napozásra, nagy tengerparti sétákra. 2018. május 1. - A munka ünnepe! Ha nem tud egy egész hétre elszakadni, de már nagyon töltődne, utazzon április 30 - május 04. között Toszkánába!

A  napsütötte Toszkánát mindannyian ismerjük könyvekből, filmekből – miért ne ismerhetnénk meg most a valóságban is? Az Apollo Viareggio egy csodálatos, a szecesszió stílusban épült a múlt század eleji 10 szobás villa. A szobák különböznek egymástól mind sítlusban, nagyságban, mind fekvésben. A közel 5 méteres belmagasságú villa pazar toszkán hangulatát a gyönyörű mozaik padlók és márványlépcsők, valamint a berendezés adja. A villa 50 méterre áll a homokos strandtól, amitől csak a "passeggiata", vagyis az esténként nagy, olaszos élettől nyüzsgő sétány választja el.

Az Apollo Viareggio magyar szálloda egy szinte teljesen olasz környezetben. A kisváros a környező nagyvárosok (Milano, Parma, Firenze) tehetősebb lakósainak a nyaralóhelye, aminek előnye, hogy a szolgáltatók (strandok, vendéglők) nem gyors profitra, hanem egy évtizedekig visszajáró kuncsaftra, vendégkörre építenek. A családias szálloda vendégei közös vacsorán ismerkedhetnek meg nemcsak egymással, hanem a toszkán konyhával és az itáliai borokkal is.  

Fedezzék fel a gyönyörű toszkán városokat; Pisa, Lucca, Firenze könnyen vonattal, busszal elérhetők! Látogassanak a meseszép Cinqueterrére! Tapasztalják meg Önök is, miért Viareggio az olaszok egyik legkedvesebb nyaralòhelye.Ára: 350 EUR/2 fő/ 4 éjszaka bőséges reggelivel

 

További információkért, kérjük látogasson el weboldalunkra!


Utazzon a Ryanair járatával Toszkánába! Budapest-Pisa 24 400 Ft/fő (oda-vissza)
Részletek a Ryanair weboldalán!

 

Az ajánlat további részleteiért kérjük, látogasson el honlapunkra!

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×