1 600 Ft - Nyúl Péter a Budapest Bábszínházban | 3+
Érvényes: 2018.02.24, 2018.02.25
Budapest Bábszínház
  • Magyarország, 1062 Budapest
    Andrássy út 69.
  • +36 1 321 5200
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Az ajánlat 5594 km-re van a jelenlegi pozíciómtól.
Az ajánlat leírása

Él egy család az erdő mélyén, ők a Nyúl család. Nem csupán nyulacskák ők, a nevük is ennyi: Nyúl.

Nyúl mama vezetésével békésen játékosan cseperednek az ifjak: Tap­si, Füles, Pama­cs, és végül, de nem utolsó sor­ban Péter.

Nyúl Péter­rel min­dig tör­té­nik valami. Mág­nes­ként vonzza a bajt, a gali­bát. A mese kez­de­tén – Nyúl­mama hatá­ro­zott til­tása elle­nére – átszö­kik a szom­széd Ger­gelyfi bácsi vete­mé­nyes­kert­jébe, ahol nem várt talál­ko­zá­sok és hihe­tet­len kalan­dok vár­nak rá.

Nyúl Péter valójában egy kisfiú, aki saját ösztöneitől vezérelve éli az életét és hágja át a szülői szabályokat, hogy aztán bajba keveredve, drukkolhassunk neki, hogy találja meg a saját biztonságos útját. Beatrix Potter meséi nagyon hasonlóak a nagymamám által fejből mesélt „Rossz Péter” történetekhez, melyeket gyerekként izgalommal hallgattam, sokszor ítélkezve a rakoncátlan kisfiú felett, aki a végére mindig tanult a hibáiból. Nyúl Péter egy nagyon szerethető figura, aki nagycsaládban nő fel, és roppant izgalmas élete van a szófogadatlansága, éhsége és kíváncsisága miatt. Mivel én magam is háromgyerekes anyuka vagyok, ezért nagyon érdekel, hogy hogyan tudom megmutatni ennek a nagycsaládos létnek az örömét és nehézségeit egy nyúlcsalád életén keresztül. A Boribon és Annipanni alkotócsapatával ezúttal a népszerű angol írónő bájos állatmeséiből készítettünk előadást az óvodás és kisiskolás közönségnek. Meg a szüleiknek. És minden gyereknek, aki nem akar még felnőni, no meg minden felnőttnek, aki nem felejtette el, milyen volt gyereknek lenni.

 

Az előadás helyszíne: Budapest Bábszínház

Időpontok: 2018. február 24. szombat, 10:30; február 24. szombat, 15:00; február 25. vasárnap, 10:30; február 25. vasárnap, 15:00.

Jegyárak: 1 600 Ft /főtől

További részletek>>> 

Fotó: Budapest Bábszínház

Kérdése van? Visszahívjuk!×