Szegedi karácsonyi hetek - az advent varázslatával
Érvényes: 2017.11.26 - 2017.12.24
Szegedi Városkép és Piac Kft.
  • Magyarország, Szeged 6722
    Mars tér
  • +36 62 472 204
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Mára egész Szeged adventi díszben ragyog: a Széchenyi tér, a Kárász utca, a Dugonics tér és a Dóm tér mind-mind ünnepi fénybe öltözött. A karácsonyvárás varázslatos hangulatát a Tisza-parti város számos pontján megtapasztalhatjuk: a Szegedi Karácsonyi Hetek sok helyszínnel, számos ingyenes programmal és meglepetéssel várja az érdeklődőket.

A belváros mesés forgatagában végigsétálók nem mulaszthatják el a forralt borozást a Széchenyi téren a városháza zenélő harangjátékát hallgatva, szinte már kötelező szelfit készíteni a kivilágított, óriási csodaszarvassal a Dugonics téren, és ugyanekkora élményt kínál a Dóm téren, a fogadalmi templom lábánál Dél-Magyarország legnagyobb szalmalabirintusa!

A karácsonyi lacikonyhák ínycsiklandozó kínálata, az alma és fahé ünnepváró illata várja a vendégeket december 24-ig Szegeden.

Gyújtson együtt vasárnaponként adventi gyertyát a város óriási koszorúján a Dóm téren, látogassana el a gigantikus Mesés kastélyba, ahol Csukás István mesehősei laknak, és válogassanak a számos program közül az advent heteiben!

 

A részletekért kérjük, látogassa meg az esemény Facebook-oldalát!

Hasonló ajánlatok
Veresegyházi Medveotthon és Élményporta

Halloweeni rémes este a Medveotthonban

Ingyenes
Töklámpás Fesztivál

Töklámpás Fesztivál Budapesten

Ingyenes
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×