2 790 Ft-tól - Lélekmelengető csokoládétúrák nemcsak édesszájúaknak
Érvényes: 2017.11.26 - 2017.12.30
Csokoládé Múzeum
  • Magyarország, 1162 Budapest
    Bekecs u.22.
  • +361 401 5000
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A csokoládé a világ legkedveltebb édessége, nincs olyan, aki nem szeretné, aki ne kényeztetné magát egy kis csokoládéval! A budapesti Csokoládé Múzeum több féle túrára várja az érdeklődőket, mindegyik kiváló program az egész családnak!  A túrák a csokoládé szökőkúttól indulnak, itt persze kóstolni is lehet!  

A vendégek megismerhetik a csokoládék fajtáit, és meg is kóstolhatják azokat: forró csokoládé és drazsé is ízlelhető a túrák során. A résztvevők hallhatnak csokoládétörténeti érdekességeket és elkészíthetik saját csokoládéjukat is, amelyeket különböző fűszerekkel - (színes cukorral, kókusszal, chilivel is - díszíthetik.

 

Praliné túra:

Kiváló hétvégi program az egész családnak! A túra az épület főbejáratánál, a csokoládé szökőkútnál kezdődik. Minden vendég felszúr pálcikára egy finom édességet, amit aztán a csokoládé szökőkútból bugyogó csokoládéba márt, és elfogyaszt.

A Rákóczi Lovagteremben megnézzük a Rákóczi festményeket egy újabb kóstoló társaságában.
Közös sétát teszünk csokoládék terén, ahol századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetik meg a látogatók, illetve csokoládéval kapcsolatos történeteket hallgathatnak meg, csokoládékóstolóval.
Látogatást teszünk a Rákóczi Pincébe. Századfordulós butéliák, üvegek sokasága között haladva pálinkakóstolóra kerül sor. A gyerekek és az alkoholt nem fogyasztó vendégeink csokoládét kapnak.

Saját csokoládéjukat is elkészítik a részvevők: süteményből készült tálkába csorgatnak csokoládét, azt különböző fűszerekkel (színes cukorral, kókusszal, chilivel stb.) díszíthetik. Ezt becsomagolva a túra végén hazavihetik, akár ajándékba is adhatják. Amíg a saját csokoládé megszilárdul, addig minden látogató, kezében egy csésze forrócsokoládéval beül a Filmmúzeumba, ahol a csokoládé történetét mutatjuk be egy régebben készült film segítségével. Közben csokoládékóstolók színesítik a programot. A film után szóbeli előadást, kiegészítést hallhatnak a csokoládéról, és választ kaphatnak kérdéseikre.

A program végén megnézzük az első Stühmer Csokoládébolt berendezésének korhű másolatát, és kedvükre vásárolhatnak a Csokoládé Múzeum mintaboltjában, Európa legkedveltebb csokoládéiból.

A program hossza két óra.
Belépő: Gyerekjegy (12 éves korig): 2 790 Ft/fő
Felnőttjegy: 2 990 Ft/fő
Programjainkat iskolás kortól ajánljuk!
A program változtatás jogát fenntartjuk!

 

Fejedelmi túra:

Vendégeinket megérkezéskor a csokoládé szökőkútnál fogadjuk. A Fejedelmi túra első része megegyezik a Praliné programmal.

A Csokoládé Múzeum mintaboltjában tett látogatás után a Fejedelmi Program résztvevőit a Rákóczi Lovagteremben gyertyafényes, terített asztal várja. Vendégeink teakülönlegességekből választhatnak, csokoládék és a ház specialitása, egy fenséges meleg sütemény kerül az asztalra. Mellé kívánság szerint vendégeink egy pohár desszert bort fogyaszthatnak.

A program hossza két és fél óra.
Belépő: Gyerekjegy (12 éves korig): 3 990 Ft/fő
Felnőttjegy: 4 490 Ft/fő.
Programjainkat iskolás kortól ajánljuk!
A program változtatás jogát fenntartjuk!

 

Deli’Do Extra program:

A látogatókat a Múzeum fogadó helyiségében várjuk.

Rövid háztörténeti áttekintés és az első kóstoló után egy filmvetítés következik, amely bevezet minket a csokoládé építés rejtelmeibe.

Feltűrjük ingünk, pólónk ujját, mert ezután komoly alkotó munkát végzünk: csokoládé képeslapot tervezünk.

Csokoládé éhségünk csillapítására a ház specialitása, egy igazi ínyenc csokoládés sütemény vár minket. Elfogyasztása melegen ajánlott!

Természetesen a program végén a remekművek hazavihetők!

A program hossza: 2 óra
A program ára egységesen: 4 490 Ft/fő
A programra csoportos jelentkezést várunk, minimum 10 fő esetén, egyedi időpontban kerül megrendezésre.

Mindenkit édes szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállításon, a fejedelmien felújított, nemesi vadászkúriában, a csokoládé palotájában.

 

A további részletekért kérjük, látogasson el honlapunkra!

Hasonló ajánlatok
Veresegyházi Medveotthon és Élményporta

Halloweeni rémes este a Medveotthonban

Ingyenes
Töklámpás Fesztivál

Töklámpás Fesztivál Budapesten

Ingyenes
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×