21 000 Ft/fő - Ünnepelje a szentestét francia menüvel a Paris Budapest Étteremben!
Érvényes: 2017.12.24
Paris Budapest Restaurant & Bar
  • Magyarország, 1051 Budapest
    Széchenyi István tér 2.
  • +36 1 235 1230
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Tegye változatosabbá a Szentestét: látogasson el a Paris Budapest Étterembe, és vacsorázzon szeretteivel meghitt hangulatban! A különleges karácsonyi menüsort Stéphan Ramon, az étterem főszakácsa állította össze külön erre az ünnepi alkalomra.

Kalandozzon a francia konyha csodás világában, ahol kerül a tányérra fésűkagyló, kacsamáj, miso leves, homár, rókagomba, borjúcsülök, vagy tőkehal, articsóka, bourbon vanilia. A vendégek kétféle menüsorból választhatnak, és igény szerint italcsomagot is rendelhetnek.

A vendégeket Stéphan Ramon főszakács és remek csapata este 7 órától várja.

A Paris Budapest Étterem látványkonyhájának köszönhetően a vendégek végigkövethetik az étel elkészítésének varázslatos folyamatát. A borlista kivételesen gazdag, az összeállításkor arra törekedtek, hogy a vendégek a legjobb magyar és francia borokat ízlelhessék meg. Ez a válogatás az két nemzet barátsága mellett ízlésének hasonlóságát is hivatott jelképezni. A Paris Budapest Étterem vendégeire egyedülálló kulináris ízutazás vár olyan környezetben, ahonnan kilátás nyílik a főváros legszebb, ikonikus építményeire, így például a Lánchídra és a Budai Várra.

Felejtse el a karácsonyi stresszt, a sütés-főzést és foglaljon asztalt a Paris Budapest Étterembe a főváros szívébe december 24-re!

Kérdése van? Visszahívjuk!×