459 EUR-tól/fő/7 éj - Tavaszi fuvallat a Baltikum kikötőiben
Érvényes: 2018.05.12 - 2018.08.25
Tensi Holiday - Minőségben utazunk!
  • Magyarország, 1023 Budapest
    Komjádi Béla utca 1.
  • +36 1 345 1547
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Egy varázslatos hét Észak-Európában a Costa hajótársasággal! 2018. május 12. és augusztus 25. között a Baltikumban kalandozik a Costa hajótársaság Magica nevű hajója, hétéjszakás útvonalán tálcán kínálva Észak szerelmeseinek egy sor különleges, ismerős-ismeretlen fővárost. A hajóút Stockholmból indul és ide érkezik vissza, szerencsére bőven jut idő gyönyörű svéd főváros bebarangolására. Kiemelt helyet kap a Magica programjában Szentpétervár is, a Néva folyó büszke városa, melyre két egész nap jut – ami nem lesz ugyan elegendő minden látnivaló felfedezésére, de bizonyosan futja belőle egy séta a pazar Palota téren vagy a csatornák szegélyezte utcákon, egy látogatás a világhírű Ermitázsban és a Péter-Pál-erődben, egy kirándulás a cárok hajdani nyári rezidenciáján! Mesés kikötés lesz a tallinni is, ahol igéző óváros fogadja a partra lépőket, ódon várral, macskaköves piactérrel és utcákkal, a finn fővárosban, Helsinkiben pedig a friss, sós levegő és a legendás tengerparti piactér elevensége varázsolja majd el a Costa-vendégeket! Hét nap, ezernyi élmény egy sajátos régióban, egy teljes ellátást nyújtó, úszó luxusszálloda kényeztetett vendégeként – mindez a legkorábbi, májusi indulások alkalmával akár már 459 euróért/fő áron Öné lehet!

Hajó: Costa Magica
Időtartam: 7 éj
Indulási időpontok: 2018. május 12., 19., 26., június 2., 9., 16., 23., 30., július 7., 14., 21., 28., augusztus 4., 11., 18., 25.
Útvonal: Stockholm (Svédország) - Stockholm (Svédország) - Helsinki (Finnország) - Szentpétervár (Oroszország) - Szentpétervár (Oroszország) - Tallinn (Észtország) - Stockholm (Svédország) - Stockholm (Svédország)Részvételi díj már 459 eurótól/fő + kikötői illeték

 

További információkért látogasson el honlapunkra!

 

Tekintse meg további akciós hajóút-ajánlatainkat is!

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×