1 500 Ft-tól/fő - Csillagtánc a Cirkuszban
Érvényes: 2021.10.29 - 2021.12.31
Fővárosi Nagycirkusz
  • Magyarország, 1146 Budapest
    Állatkerti körút 12/a
  • +36 1 343 8300
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Fővárosi Nagycirkusz bemutatja: Csillagtánc - Október 29-től december 31-ig

Ismét a külföldi világsztároké a porond! A Fővárosi Nagycirkusz október 29-től december 31-ig egy elegáns, klasszikus cirkuszi műsorral várja a kicsiket és nagyokat. Igazi karácsonyi hangulat! Tartsanak velünk!

Annyiféle csillag van, ahány ember. Vagy annyiféle, ahány érzelem. Mindennek és mindenkinek megvan a maga választott csillaga, amely mutatja neki az utat, reménnyel tölti el, bevilágítja az éjszaka vagy a rosszkedv sötétségét.

Így ír a csillagokról Antoine de Saint-Exupéry, A kis herceg írója: „Az embereknek nem ugyanazt jelentik a csillagaik. Akik úton járnak, azoknak vezetőül szolgálnak a csillagok. Másoknak nem egyebek csöppnyi kis fényeknél. Ismét mások, a tudósok számára problémák. Az üzletemberek szemében aranyból voltak. A csillagok viszont mind-mind hallgatnak. De neked olyan csillagaid lesznek, amilyenek senki másnak. … Mert én ott lakom majd valamelyiken, és ott nevetek majd valamelyiken: ha éjszakánként fölnézel az égre, olyan lesz számodra, mintha minden csillag nevetne. Neked, egyedül neked, olyan csillagaid lesznek, amik nevetni tudnak!”

Ilyen nevető csillagok felé vezetünk titeket. Konferansziénk, a tél vakítóan fényes színeibe öltözött Asztrológus sorra megidézi a csillagképeket, a fényes pontok pedig körülötte táncolnak: szétrebbennek és összeállnak. Mintha csak egy planetáriumban ülnénk, a világűr hatalmas és csodálatos világában, elbűvölve és minden titkára kíváncsian.

A cirkusznak is megvannak a maga csillagai: hős artisták és bájos táncosnők, az állatok nyelvén beszélő idomárok és boszorkányos ügyességű zsonglőrök, vicces bohócok és a lendületes akrobaták. Mind-mind egyedi és megismételhetetlen. Mind-mind messze világít, amikor kiáll a porondra, és valami olyat mutat, amit gyermekkora óta nap mint nap gyakorol, és amit egyedül ő tud a világon. És mindegyikük csillaggá változik, amikor csillogó szeméből messze fénylik az elhivatottság és a szenvedély, a koncentráció, vagy a sikerült mutatvány után a felszabadultan áradó öröm.

Nézz az artisták csillagszemébe, és válassz magadnak cirkuszi csillagot! Olyan csillagod lesz, amilyen senki másnak nincsen!

Harangjátékkal adventre hangolódni

Kárászy Szilvia egy különleges hangszert bocsátott a Fővárosi Nagycirkusz rendelkezésére: egy valódi, Európában egyedülálló harangjátékot, amit hangszerkészítő mesterekkel alkottatott meg a zongoraművész, zeneszerző, összművészeti alkotó. A tizenhat fém harangocskát fém kalapácsok szólaltatják meg, amiket egy elektromos zongora szabályoz és vezényel. Formabontó kísérlet egy ilyen különleges hangszert betenni a Fővárosi Nagycirkusz kilenc tagú funkcionális zenekarába. A harangok különleges hangulata megidézi a karácsony szellemét.

 

További részletek >

Hasonló ajánlatok
Hotel Írottkő***

Pünkösd Kőszegen

24 000 Ft-tól/fő/éjszaka
Cardoner Hotel és Konferenciaközpont

Tavaszi feltöltődés Dobogókőn

22 900 Ft-tól/fő/éjszaka
Deluxe Travel - Travelbooggie.hu

Idén nyáron irány Korfu!

1 565 800 EUR/2 fő/7 éj
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×