26 900 Ft-tól/fő - Őszi színek a Bükkben-ÚJRATÖLTVE
Érvényes: 2021.11.06
Túrabarátok
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

A Bükk-hegység az ország legnagyobb középhegysége, és egyben itt van a legnagyobb egybefüggő erdőterület. Szépsége, nyugalma és különleges atmoszférája miatt, érdemes hosszabb időre is meglátogatni! Mi most két napot töltünk a Bükk-fennsíkon, bejárjuk legszebb szurdokait és hegytetőit, és fönt éjszakázunk a hegység egyik legmeghittebb turistaházban.

Első nap busszal a Garadna völgybe érkezünk, innen kezdjük gyalogtúránkat a Heteméri- és a Szentlélek-völgyön keresztül Szentlélekre, ahol megnézzük a Pálos kolostor romjait. Innen előbb kicsit ereszkedve majd újra emelkedve eljutunk Bánkútra, aznapi túránk legmagasabb pontjára (itt van pecsételési lehetősség a Kéktúra füzetbe), majd innen lefelé ereszkedve egy szép erdei sétával jutunk le kedvenc szálláshelyünkre, Jávorkútra. Másnap innen indulunk tovább, változatos tájon túrázunk, és különleges bükki karszt-jelenségek fogunk látni. Nagyrészt ereszkedve jutunk el Répáshutára, ahonnan délután busszal indulunk vissza Budapestre.

1) Találkozó helye, időpontja: 2021. november 6.-a szombat, 7:30 óra Budapest Bank, központi épülete előtt (1138 Budapest, Váci út 193)
2) Túra táv: első nap kb. 16km, második nap 14km
3) Szintemelkedés: első nap kb. 780 méter, második nap: 410 méter
4) Érkezés helye és időpontja: 2021. november 7.-én a kiindulási pontra a kora esti órákban
5) Étkezés: a túra ára reggelit tartalmaz. A szálláson vacsorázási lehetőség van, de ezt a túra ára nem tartalmazza
6) Szállás: Jávorkút Panzió kétágyas szobái
7) Túra ára tartalmazza: utazás közösen autóbusszal, szállás, reggeli, túravezetés, túraszervezés költsége.
8) Túra ára nem tartalmazza: további étkezések, személyes kiadások.
9) % kedvezményes ár: kollégák, és az általuk meghívott és regisztrált vendégek részére elérhető, a megadott dolgozói kulcs használatával.

További részletek >

Kérdése van? Visszahívjuk!×