1 140 Ft-tól/fő - Töltődj fel Krisna-völgy mesés arborétumában!
Érvényes: 2021.03.30 - 2021.12.31
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Lelki felüdülés Krisna-völgyben

Egyénileg ismét látogathatóak Krisna-völgy meditatív parkjai, dísztavai, kívülről megtekinthetőek a közösségi iskola épületei, látogatható a tehénvédelmi központ szabadtéri létesítménye és vegyszermentes kertészeteink is.

Szentélylátogatás – az érvényes törvényi szabályozások értelmében – egy csoportban legfeljebb 10 főnek lehetséges, orrot-szájat eltakaró maszkban. Kézfertőtlenítési lehetőséget a templom főépületében biztosítunk. Govinda éttermünk és ajándékboltunk jelenleg zárva tart.

Krisna-völgy a jelentős történelmi múlttal bíró kis somogyi falu, Somogyvámos határában található, a Balatontól 30 km-re. A 260 hektár területű Indiai Kulturális Központ és Biofarm azzal a céllal létesült, hogy az embereket hozzásegítse egy ősi, lelki kultúra értékeinek, valamint a természetes életmódnak a megismeréséhez.

A Magyarországon található kis Indiaegy békés sziget a rohanó hétköznapok tengerén. A biofarm igazán szép látványt nyújt az idelátogatók számára. Tavak, ligetek mellett több száz növény és madárfaj is megtalálható itt.

Az itt élők önfenntartó életmódot folytatnak. Mottójuk: Egyszerű élet, emelkedett gondolkodás”.

A 260 hektáros birtok középpontjában a templom épülete áll. Az 1500 m2 alapterületű épület a környék építészeti stílusát tükrözi, ezért jól beleillik a somogyi tájba. Belülről azonban indiai motívumok, oszlopok és boltívek, színes domborművek és festmények díszítik a falait. A templomterembe lépve maga a lelki világ fogadja a látogatót. A faragott márvány oltáron európai szemnek szokatlan látvány tárul elénk.

A látogatók a templom és a szentély mellett a tehenészetbe, a Biokertészetbe, az Öko iskolába, az ajándékboltba és az étterembe látogathatnak el. A területen található még több indiai stílusú pavilon, két dísztó, hatalmas szoborelefántok, és sok-sok különleges növény.

Az év legnagyobb rendezvénye a Kirsna-völgyi Búcsú, mely egyedülálló módon egy alkohol- és dohányfüst mentes, családi élményfesztivál.

Krisna-völgy egész évben látogatható!
Krisna-völgy, a béke szigete ismét örömmel várja látogatóit a megszokott nyitva tartás szerint, keddtől vasárnapig 10:00-17:00-ig. 

 

További információért látogasson a Krisna-völgy weboldalára! 

HungaryCard kártyával kedvezményesen válthatja meg a belépőjegyét.

   10% kedvezmény a belépőjegy árából. 

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>     

  

 

 További információk a kártyáról

 

 

 

 

Hasonló ajánlatok
Fővárosi Nagycirkusz

Csillagtánc a Cirkuszban

1 500 Ft-tól/fő
Program

Budapest Comic Con

6 500 Ft/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×