1 900 Ft-tól/fő - Nyári programkavalkád a Városmajori Szabadtéri Színpadon!
Érvényes: 2021.06.13 - 2021.08.27
Hungary Card
  • Magyarország, 1056 Budapest
    Váci u. 78-80.
  • +36 1 267 0896
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

 

Az idei évadban változatos és minden műfajt felsorakoztató műsorral várjuk Önöket!

 
Több alkalommal láthatják majd a TRIP-pel közös produkciónkat, az idei nyár nagy sikerű előadását: Rejtő Jenő A tizennégy karátos autó című koncert-színházi produkcióját, amelyben Dankó István, Mentes Júlia, Mertz Tibor, Mikó István, Lengyel Benjámin, Rába Roland, Szécsi Bence, Tóth Balázs és a Budapest Bár zenekar neve a garancia a sikerre. Keresztes Tamás egy másik rendezése is a vendégünk lesz, Cseh Tamás – Váróterem című előadásával az alkotók Cseh Tamás-Bereményi Géza-Másik János életmű legfontosabb dalait szeretnék visszahozni egy színházi környezetbe helyezett nagyszabású műsorral.
 
A koncertek sorából nem hiányozhat Palya Bea és Bereczki Zoltán sem, akik már rendszeres fellépői a Városmajornak. Tompos Kátya is visszatér egy egyedülálló francia esttel, amelyben a Swing á lá Django zenekar kíséretében eleveníti fel a francia sanzonok világát. Természetesen rengeteg újítással és meglepő produkciókkal is készülünk, érkezik majd Kökény Attila egy fergeteges szimfonik koncerttel, az Európa Kiadó zenekar pedig a Soharóza kórussal közösen lép majd nálunk színpadra. A fiatalabb korosztály számára pedig a rockot a 2010-ben alakult, angolul éneklő Ivan & The Parazol hozza el színházunkba.
 
Idén nyáron az alternatív kultúra egyik legmeghatározóbb hazai alakja érkezik a városmajori deszkákra! A Müller Péter Sziámi AndFriends zenekar egy meglepetés vendéggel kiegészülve lép színpadra. Rendhagyó programnak ígérkezik továbbá a hazai progresszív rock úttörője, Török Ádám és Barátai zenekarnak a szuperkoncertje is, amely során Tátrai Tiborral közösen a Mini legjobb dalaival szórakoztatják a közönséget.
 
Természetesen nyáron sem hiányozhat a közönség és a szakma által is kedvelt színházi esemény, a Városmajori Színházi Szemle, amely a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi közönség számára.

A közel 800 férőhelyes színpad Buda egyik közkedvelt parkjában, a Városmajor parkban épült fel és több évtizede vált nem csupán a főváros, de az ország egyik meghatározó nyári színházává. A Városmajori Színpadon klasszikus és kortársbalett, musical, szimfonikus és könnyűzenei koncertek, gyermekszínház és prózai színházi előadások, valamint népszerű hazai és nemzetközi filmek kerülnek bemutatásra. A városmajori nyár hagyományos, a közönség és a szakma által is kedvelt színházi eseménye, a Városmajori Színházi Szemle 2013 óta minden évben a legjobb vidéki és határon túli előadásokat hozza el a fővárosi közönség számára. A színpad meghosszabbított évaddal, júniustól október végéig kínál gazdag és minőségi programot sokféle műfajban a család minden korosztálya számára.

 

Jegyirodánk (1052 Budapest, Bárczy István utca 1.) már a korábban már megszokott nyitvatartási renddel várja Önöket!

Nyitvatartásunk: hétfő, szerda, péntek: 14:00-18:00, kedd, csütörtök: 10:00-14:00, hétvégén és ünnepnapokon zárva tartunk.

 

További információért látogasson a Városmajori Szabadtéri Színpad weboldalára!

 

Megnyitottuk a 2021-es évadot, számos nyári előadásra, koncertre már megválthatja elővételben a jegyét! 
HungaryCard kártyával kedvezményesen válthatja meg a belépőjegyét.

- A kártya felmutatásával 40% kedvezmény a saját szervezésű színházjegy árából maximum 6 fő részére,

mely a jegyirodában történő személyes vásárlás esetén érvényesíthető.  

A 64428 kuponkód segítségével  

10% kedvezménnyel rendelhető meg a kártya bármely típusa a www.hungarycard.hu oldalon keresztül. 

 

RENDELJE MEG MOST KEDVEZMÉNYES HUNGARY CARD-JÁT>>>     

  

 

 További információk a kártyáról

Hungary Card

Eger és környéke Hungary Carddal

172 060 Ft-tól/2 fő/3 éjszaka
Hungary Card

Tematikus séták a budai Várnegyedben!

2 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Kirándulás Krisna-völgybe

1 690 Ft-tól/fő
Hungary Card

Edelényi kastélysziget

1 250 Ft-tól/fő
Hungary Card

Az élményhez HAJÓ visz!

1 500 Ft-tól/fő
Hungary Card

Ökoturisztikai élmények Tamásiban

1 250 Ft-tól/fő
további ajánlatok a szolgáltatótól
Kérdése van? Visszahívjuk!×