Tulipánszüret Kőröshegyen - Tervezzetek velünk!
Érvényes: 2021.04.08 - 2021.04.18
Kőröshegyi Levendulás
  • Magyarország, 8617 Kőröshegy
    Dózsa György köz
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Ne maradj le idén sem a tavasz egyik legnagyszerűbb szabadtéri programjáról! Magyarország kedvenc Tulipánszürete várja látogatóit április 8-18. között a Kőröshegyen.

A tavalyi összefogásnak köszönhetően idén áprilisban körülbelül 258.000 (!) tulipán bont szirmot Kőröshegyen! Bár a helyzet még mindig bizonytalan, de mi reménnyel várjuk a tavaszt; ha a körülmények engedik, várunk Benneteket a Balaton déli partjára tulipánt szedni! 

NYIT A BOLT! Nyitva tart majd a helyszínen található Levendulás ajándékboltunk, ahol saját készítésű termékeinket; lekvárokat, szörpöket, olajakat és palántákat is árulunk.
A hatályos jogszabályok szerint vagyunk látogathatók, mint más boltok, kertészetek!
Szabadtéri gazdaságunkban minden feltételt biztosított a lehető legbiztonságosabb vásárláshoz: maszk; kézfertőtlenítő, kézmosópont; hatalmas nyitott terület, ahol gyerekjáték a távolságtartás! Szerintünk igazán biztonságos alternatíva bármelyik zsúfolt bevásárlóközponthoz, élelmiszerüzlethez képest!
Pontos információt - a jelen helyzetre való tekintettel - csak az eseményhez közeledve tudunk adni, mégis arra kérünk Benneteket: TERVEZZETEK VELÜNK!

Ajándékbolt nyitása: 2021. április 8. 9:00 (nyitva minden nap 9-17 óra között)
Tulipánvásár időpontja: 2021. április 8-18. (minden nap) 9:00-17:00 óra között. Ez változhat az időjárás és a virágzás függvényében.
Idén a szokásos programok (kézműves foglalkozás, csokorkötő sátor, kisállat simogató) sajnos elmaradnak, csak virág szedhető.

FONTOS TUDNIVALÓK!
Házirendünk szerint csak maszkban lehet területünkre belépni. Akinek nincs, az a helyszínen is be tudja szerezni! A bejáratnál kézmosó pont, az asztalokon pumpás kézfertőtlenítő is rendelkezésetekre áll. Fokozottan kérünk mindenkit, hogy csak azt a terméket érintse meg, melyet szeretne megvásárolni, illetve a javasolt 1,5-2 m távolságot is tartsuk meg egymás között!
PARKOLÓ VAN A BEJÁRATNÁL! A bevezető út két hatalmas, összesen kb. 600 férőhelyes parkolóhoz vezet, melyek épp a bejáratnál találhatók. KIEMELTEN KÉRÜNK MINDENKIT arra, hogy NE parkoljon a Dózsa György út/Kőröshegyi út mentén! Ez nagyon fontos a helyi lakók nyugalma, a balesetek elkerülése és a forgalom zavartalan áramlása miatt!

A helyszín egy autentikus gazdaság, sok-sok tágas zöldterülettel. Ajánlott váltócipővel felszerelkezve érkezni, esős napokon gumicsizmával készülni.
Kutyabarát birtok vagyunk, pórázon sok szeretettel várjuk a négylábú vendégeket is!
Palántavásárral és 100%-ban helyi, kőröshegyi levendulából készült kézműves termékek az ajándékboltban vásárolhatók.
Nem tudjuk garantálni, hogy mindenkinek jut virág, hiszen az időjárást, a tulipánok életciklusát, a forgalmat nem mi irányítjuk. Mi MINDENT el fogunk annak érdekében követni, hogy minél több ember otthonát díszíthesse kőröshegyi tulipán. Kérjük legyetek türelemmel felénk, a többi látogató és a természet felé is! 

Megközelítés: Budapest ~125 km | Siófok ~25 km | Balatonföldvár ~2,5 km
Kőröshegyen, a Dózsa György útról a Flekken csárda mellett bekanyarodva egy keskeny murvás út végén találjátok a gazdaságot és a parkolókat. Az út ki van táblázva, parkoló van a bejáratnál, buszmegálló közvetlenül a murvás út elején található!

Kérdése van? Visszahívjuk!×