1 500 Ft - Megrajzolt földrajz: Izland
Érvényes: 2021.02.24
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

VIRTUÁLIS KULTURÁLIS TÚRÁK

Különleges virtuális kalandra indulunk…

2021. február 24. szerda 18:00-19:30

 

Megrajzolt földrajz: Izland

Nagy Gábor idegenvezető, fotográfus, rajzoló előadása


A világ szépségeinek és értékeinek egy különlegesen letisztult, folyamatosan újjászülető, természetes fókuszpontja Izland, amely méltán szerepel sok utazó bakancslistáján. Az itt megtapasztalható természetes és kulturális környezet laikus szemmel is lenyűgöző – de vajon hogyan látja és örökíti meg mindezt olyasvalaki, aki egyszerre járja a vidéket idegenvezetőként, fotográfusként és rajzolóként?

Előadónk, Nagy Gábor közel negyed évszázada szenteli magát annak, hogy vezetett túrákon, előadásokon, cikkeken, interjúkon keresztül megismertesse a Nagyközönséggel a világ kincseit. Szakértő vezetésével ezúttal Izlandra, a sarki fény, a gleccserek, a pajzsvulkánok és a trollok birodalmába invitáljuk Önöket egy virtuális körutazásra, amelynek illusztrációjául a szóban elhangzó érdekességek, információk mellett – kuriózumként – az előadó saját fotográfiái és rajzai szolgálnak majd.

A regisztrált résztvevők között pedig gazdára talál az előadás alapjául szolgáló élmények nyomán Nagy Gábor tollából született, Megrajzolt földrajz: Izland című füzetkönyv három példánya is. 

Tartsanak velünk! 

 

Helyszín: Zoom (a jelentkezés során kapott linkkel) 
Részvételi díj: 1 500 Ft

Az előadásra 2021. február 23-ig várjuk jelentkezésüket!

Az előadás online, Zoomban zajlik (az előadáson való részvételhez nem szükséges külön Zoom regisztráció).

 


  YES TRAVEL - Utazni jóóóóó

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×