2 900 Ft/fő - Mikulás-napi élő közvetítéssel várja a családokat a Vígszínház
Érvényes: 2020.12.06
Vígszínház
  • Magyarország, 1137 Budapest
    Szent István krt. 14.
  • +36 1 329 2340
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Nincs advent Halász Judit koncert nélkül

 

 

Évtizedek óta az adventi időszak elmaradhatatlan eseményei Halász Judit ünnepi koncertjei a Vígszínházban. Idén, bár személyesen nem vehetnek részt a családok a Karácsonyi csiribirin, december 6-án délután online közvetítés formájában bárki részese lehet az ünnepváró koncertnek. 

 

Ünnepi koncerttel várja a gyerekeket december 6-án délután Halász Judit, ezúttal a Vígstreamházba. A különleges hangulatú közvetítés meglepetés kicsiknek és nagyoknak, a gyerekeknek feledhetetlen élmény, a felnőtteknek pedig a legszebb gyerekkori éveket idéző nosztalgia. Bár Halász Judit koncertjeinek elmaradhatatlan része az interakció, a közös játék és éneklés a gyerekekkel, a művésznő most egy speciális, az online térre átalakított programmal készül. Ezért arra hív mindenkit, hogy otthon a fotelből testvérekkel, szülőkkel közösen énekelve kövessék a koncertet. Csiribiri, Száncsengő, Helikoffer, a legnépszerűbb gyerekdalok csendülnek majd fel a Mikulás-napi koncerten.

 

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Évtizedek óta énekli klasszikus és kortárs magyar költők verseit - a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel dalain, melyeket játékosság, humor, fantázia és sok-sok szeretet jellemez. 

 

Halász Judit üzenete: https://youtu.be/oqZgDqQrl2k

  

Halász Judit: Karácsonyi csiribiri

2020. december 6. 17 óra

 

További információ, jegyek:

 

https://eszinhaz.hu/koncertek/elo/halaszjudit-202012061700

Hasonló ajánlatok
Gödöllői Királyi Kastély

Az itáliai barokk remekei az Gödöllői Királyi Kastélyban

8 000 Ft-tól/fő
Gödöllői Királyi Kastély

Európai Történeti Kertek Napja – 2024. április 26.

1 000 Ft-tól/fő
további hasonló ajánlatok
Kérdése van? Visszahívjuk!×