525 000 Ft-tól/fő/7 éjszaka - Home Egzotique – Zanzibar
Érvényes: 2020.11.06 - 2021.01.30
Jet Travel
  • Magyarország, 1113 Budapest
    Bocskai út 77-79.
  • +361 209 2110
  • email
  • weboldal
Foglalás telefonon
Nem állapítható meg a tartózkodási helye!Pozíció pontosítása
Az ajánlat leírása

Home Egzotique - Digitális luxus nomádoknak

Itthon már színesre váltanak a falevelek, lassan szürkül az idő, a dér megcsípi a reggeleket és lassan az első hó is megérkezik. Home office, de már nem esik jól a teraszon a kávé, az eső kopog az ablakon, a meleg ruha is előkerül. Ilyenkor mindenki felidézi a nyár jóleső pillanatait, a tenger morajlását, a homokba süppedő lábnyomokat és a hosszú napsütéses órákat. Ha a jelenlegi helyzetben Te is otthonról dolgozol vagy mindennapos digitális nomád vagy, akkor segítünk, hogy ezt egy új szintre emelve digitális luxus nomáddá válj! Megalkottuk a Home Egzotique-ot, a tengerentúli home office lehetőségét, amelynek színes kínálatából kiválaszthatod hová menekülj a téli hónapokban és néhány hét után, még munka mellett is teljesen feltöltődve térj haza!

ZANZIBÁR

Zanzibár titokzatos sziget, jelen van a múlt vályogviskók képében, de a főváros elit negyedében egymás mellett sorakoznak a paloták és modern vendéglők. Egész évben nyár van, az emberek közvetlenek, barátságosak, azt hajtogatják, hogy az élet szép és gondtalan. Zanzibár csak pár kilométerre fekszik Afrika keleti partjaitól, ez a kedvező elhelyezkedés határozta meg történelmét, melyben dicső és kevésbé fényes korszakok váltogatták egymást. A szigetet a tengeri hajózás kezdete óta ismerik a kereskedők, még ma is jónéhány arab, indiai és kínai kereskedőcsalád él itt. Az idők során perzsák, kínaiak és hinduk érkeztek ide, majd később portugálok és arabok is. A néger őslakossággal történt keveredésből származó utódok lakják ma ezt a csodálatos édenkertet. Ám e paradicsomi sziget múltjában is vannak fekete foltok, évszázadokon át volt a rabszolga-, és elefántcsont-kereskedelem központja. Zanzibár 1963 óta független, de Tanzániához tartozik.

Meseszép fehérhomokos tengerpartjai mellet, a sziget a fűszereiről híres. Szerecsendiót, borsot, fahéjat, vaníliát és gyömbért szárítanak a tikkasztó napon, e sokféle illat keveréke lélegzetelállítóan bódító elegyet alkot. Mind közül a szegfűszeg a legdominánsabb, ugyanis itt termesztik a világ szegfűszegszükségletének 80 százalékát.

BEUTAZÁSI INFORMÁCIÓK ZANZIBÁRRA

ÚTLEVÉL

Útlevél kötelező érvényessége a hazautazás dátumától számított minimum 6 hónap. Az útlevélnek legalább egy üres oldalt kell tartalmaznia.

VÍZUM

Zanzibárra történő belépéshez vízum szükségesmely indulás előtt online igényelhető >>> (eVisa)

A vízum elbírálási határideje 10 nap, fontos a kérelem időben történő benyújtása (max. 2 hónappal indulás előtt).

Választandó vízumtípus: ORDINARY (SINGLE ENTRY) VISA

A vízumkérelemhez szükséges:             

  • - online kitöltött adatlap,
  • - útlevél biometrikus adatokat (fényképet) tartalmazó oldalának másolata,
  • - repülőjegy foglalás (nem kötelező),
  • - 50 USD vízumdíj (a rendszeren keresztül, online fizetendő).

További információ a vízumigényléssel kapcsolatban >>> 

 

COVID-19 SZABÁLYOZÁSOK

Érkezéskor Zanzibáron nem kérnek negatív Covid-tesztet, ennek ellenére mindenképpen javasoljuk az indulást megelőző 72 órán belüli, angol nyelvű negatív igazolás beszerzését, mert ezt a légitársaság és a tranzitország is kérheti.

Kötelező karantén az érkezést követően nincsen. Ugyanez vonatkozik a Zanzibárról induló utasokra is, negatív PCR-re csak akkor van szükség, ha ezt a légitársaság vagy a célország (tranzitország) megköveteli.

Érkezéskor a repülőtéren hőmérséklet ellenőrzést végeznek, tünetek esetén kötelezik az utazót Covid-teszt elvégzésére és 14 napos karanténra.

HAZATÉRÉS MAGYARORSZÁGRA

2020.szeptember 21-től a külföldről érkező magyar állampolgár – függetlenül a kiindulási országtól – az országba történő belépés során egészségügyi vizsgálaton eshet át és 10 nap karanténra kötelezett.

A hazatérő utasok abban az esetben mentesülhetnek a karantén alól, amennyiben Magyarországon legalább 48 órás időkülönbséggel, két alkalommal elvégzett, az egészségügyi szakmai szabályoknak megfelelő, molekuláris biológiai vizsgálat – SARS-CoV-2 teszt – eredményét tartalmazó okirattal igazolják, hogy SARS-CoV-2 koronavírus a szervezetükben a vizsgálat időpontjában nem volt kimutatható. A két teszt közül ugyanakkor az első kiváltható valamely schengeni térségbe tartozó országban, az Amerikai Egyesült Államokban vagy Kanadában elvégzett teszttel is.

Magyar állampolgár a kiutazást követően korlátozás nélkül hazatérhet, ha a Magyarországról történő kiutazás célja olyan üzleti vagy gazdasági célú tevékenység volt, amelynek tényét a magyar állampolgár Magyarországra történő visszautazásakor hitelt érdemlően igazolja.

További részletes információ >>>


UTAZÁS


Repülési lehetőségek:

Qatar Airways légitársaság 
      menetrendszerinti járataival, Budapest – (Doha) – (Dar es Salaam*) – Zanzibar – (Dar es Salaam*) – (Doha) – Budapest útvonalon.

KLM légitársaság
      
menetrendszerinti járataival, Budapest – (Amszterdam) – Zanzibar – (Dar es Salaam*) – (Amszterdam) – Budapest útvonalon.

*A Dar es Salaamban történő leszállások technikai megállók, a repülőgépből nem kell kiszállni.

Repülőjegy irányára turista osztályon illetékekkel/fő: 295.000,-Ft-tól

Privát transzfer Zanzibáron a repülőtér és a választott szálloda között oda-vissza útra/fő: 20.000,-Ft-tól

  

A csomagajánlat tartalma:

  • Repülőjegy illetékkel és feladandó poggyásszal
  • Privát transzfer a repülőtér és a hotel között, oda-vissza útra
  • Szállás 8 nap / 7 éjszakára 4*-os szállodában
  • Félpanziós ellátás

 

Az utazás időpontja - ára : Egyedi ajánlatkérés

 

További információ és szállás ajánlatok >>>

 

 

 

Kérdése van? Visszahívjuk!×